Yvonne Coldeweijer helemaal klaar met TVOH-schandaal na kritiek Linda de Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

YouTuber en roddelkoningin Yvonne Coldeweijer sloopt Linda de Mol nadat zij kritiek gaf, voor de zoveelste keer, op het TVOH-schandaal. 

Yvonne Coldeweijer blijft zich bemoeien met het drama rondom televisieprogramma The Voice of HollandNa de uitzending van het programma BOOS, waar alle misstanden in de show aan het licht werden gebracht, moest iedereen die er ook maar iets mee te maken had zijn zegje daar over doen. Na de laatste ronde kritiek van Linda de Mol is Yvonne helemaal klaar met het TVOH-schandaal en dat deelt ze in een aantal foto’s en video’s op haar Instagram. Allereerst deelt ze een best wel stevige reactie op de laatste uitspraken van Linda de Mol. Yvonne heeft daar nogal een sterke mening over namelijk.

Lees ook: Foto: Yvonne Coldeweijer lacht zich rot om taakstraf Lil’ Kleine

Yvonne is dus klaar met Linda de Mol en The Voice

Het mag duidelijk zijn dat Yvonne het wel gehad heeft met The Voice of Holland en iedereen die daaromheen hangt. Ze is weer ouderwets op zoek naar nieuwe roddels, want naar haar idee heeft dit verhaal zichzelf wel uitgespeeld. En dat benadrukt ze nog eens in een korte reeks video’s die ze deelt op haar Instagram verhaal. Yvonne vindt het zonde om nu haar aandacht te steken in de mensen die redelijk ver verwijderd staan van het schandaal en maar te blijven benadrukken wie het allemaal wel en niet wist en wie er dan aan de bel had moeten trekken. De grootste schurken zijn bekend. Dat was het voornaamste doel van Yvonne. En dat doel is ruimschoots gehaald. Nu is het dus weer tijd voor een beetje luchtig nieuws uit de wereld van de BN’ers. Yvonne gaat weer speuren naar de laatste leuke nieuwtjes die mensen liever verborgen houden en laat het zware nieuws even voor wat het is. Als je benieuwd bent naar wat Yvonne allemaal zegt, kijk dan snel hieronder voor haar volledige verhaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!