Yvonne Coldeweijer helemaal klaar met TVOH-schandaal na kritiek Linda de Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

YouTuber en roddelkoningin Yvonne Coldeweijer sloopt Linda de Mol nadat zij kritiek gaf, voor de zoveelste keer, op het TVOH-schandaal. 

Yvonne Coldeweijer blijft zich bemoeien met het drama rondom televisieprogramma The Voice of HollandNa de uitzending van het programma BOOS, waar alle misstanden in de show aan het licht werden gebracht, moest iedereen die er ook maar iets mee te maken had zijn zegje daar over doen. Na de laatste ronde kritiek van Linda de Mol is Yvonne helemaal klaar met het TVOH-schandaal en dat deelt ze in een aantal foto’s en video’s op haar Instagram. Allereerst deelt ze een best wel stevige reactie op de laatste uitspraken van Linda de Mol. Yvonne heeft daar nogal een sterke mening over namelijk.

Lees ook: Foto: Yvonne Coldeweijer lacht zich rot om taakstraf Lil’ Kleine

Yvonne is dus klaar met Linda de Mol en The Voice

Het mag duidelijk zijn dat Yvonne het wel gehad heeft met The Voice of Holland en iedereen die daaromheen hangt. Ze is weer ouderwets op zoek naar nieuwe roddels, want naar haar idee heeft dit verhaal zichzelf wel uitgespeeld. En dat benadrukt ze nog eens in een korte reeks video’s die ze deelt op haar Instagram verhaal. Yvonne vindt het zonde om nu haar aandacht te steken in de mensen die redelijk ver verwijderd staan van het schandaal en maar te blijven benadrukken wie het allemaal wel en niet wist en wie er dan aan de bel had moeten trekken. De grootste schurken zijn bekend. Dat was het voornaamste doel van Yvonne. En dat doel is ruimschoots gehaald. Nu is het dus weer tijd voor een beetje luchtig nieuws uit de wereld van de BN’ers. Yvonne gaat weer speuren naar de laatste leuke nieuwtjes die mensen liever verborgen houden en laat het zware nieuws even voor wat het is. Als je benieuwd bent naar wat Yvonne allemaal zegt, kijk dan snel hieronder voor haar volledige verhaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.