Yvon Jaspers bereidt zich jodelend voor op nieuw seizoen BZV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In het programma ‘Onze boerderij in Europa’ trekt Yvon Jaspers met een aantal Boer zoekt Vrouw-stellen per camper door Europese landen. Voor de nieuwste aflevering worden er koeien gemolken in Zwitserland. Yvon heeft er duidelijk zin in: jodelend toert ze door ze Alpen. Als dat geen goede voorbereiding is op het aankomende BZV-seizoen…

Jodelende Yvon melkt koeien in Zwitserland

Het succes voor de Boer zoekt Vrouw-presentatrice houdt maar niet op, ook deze spin-off van het kijkcijferkanon gaat er in als koek bij de kijker. Deze keer gaan Boer Martin en Wilma in Zwitserland op stap met de Nederlandse Vivianne. Zij verliet 25 jaar geleden het Limburgse land en melkt nu koeien op haar eigen alp. De stemming zit er in ieder geval goed in. Onderweg met de camper begint Yvon vol enthousiasme te jodelen. De presentatrice heeft gelukkig genoeg zelfspot en schrijft op Instagram: “Sorry voor deze takke herrie op deze rustige ochtend.”

Lees ook: VIDEO: Milou van Boer Zoekt Vrouw danst op reggaeton
Nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

In een BZV-special kwam Yvon Jaspers onlangs met een verrassende boodschap: er komt tóch een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw. De opnames voor het nieuwe seizoen beginnen zelfs dit jaar nog! De presentatrice roept alvast alle boeren en boerinnen op om zich op te geven. “Dus, zit jij nou in je eentje op de bank, vrijgezel te wezen? Ben je boer of boerin? Ga dan nu naar onze website en geef je op. En wie weet sta ik binnenkort wel bij jou op het erf.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!