Yolanthe doet Gigi Ravellietje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen zou een nieuwe vlam hebben: miljardair Robert van der Wallen. Wesley’s ex-vrouw en de ultrarijke Robert zouden het erg gezellig met elkaar hebben. Yolanthe lijkt dan ook geleerd te hebben van de meesteres in het ‘jezelf een extreem luxe leventje bezorgen’ zelf: Gigi Ravelli.

Waar Monica Geuze laatst nog een Gaby Blaasertje deed, doet Yolanthe nu een Gigi Ravelietje. In het geval van Yo gaat het echter niet om een schreeuw om aandacht op Instagram. Nee het heeft alles te maken met hele, hele, hele rijke mannen. Als in: je achterste afvegen met een briefje van €100.- rijk – briefgeld van €200 en €500 worden tenslotte nergens meer geaccepteerd.

Deze man leeft van onze voorliefde voor voetbalplaatjes

Voordat we het uitstapje naar de ‘zowat van de aardbodem verdwenen’ Gigi maken, gaan we even terug naar het begin. Volgens mensen uit Yolanthes vriendenkring zou de brunette het erg ‘gezellig’ hebben met miljardair Robert van der Wallen.

En hoewel zijn achternaam het wel doet vermoeden, heeft deze man zijn vermogen niet bijeen geschraapt met het ‘verhuren’ van vrouwen op een bepaalde plek in Amsterdam. Nee, de beste man verdiende zijn centen met het ontwikkelen van spaarprogramma’s voor bedrijven zoals supermarkten. Je kunt dus wel stellen dat Robert leeft van onze voorliefde voor voetbalplaatjes. Lekker gewerkt man!

En dan terug naar Gigi Ravelli

En dan terug naar Gigi Ravelli. Het ‘belachelijk rijke mannen aan de haak slaan en vervolgens uit de spotlights verdwijnen’-kunstje is er een die we namelijk al wel eens eerder voorbij hebben zien komen. Bij niemand minder dan onze geliefde Gigi Ravelli nota bene.

Het zit in de familie

Het zou overigens ook nog kunnen dat Yolanthe een ander voorbeeld heeft gehad. Wie? Het is niemand minder dan haar eigen zus, Rebecca (36). Rebecca is namelijk al ruim twee jaar samen met een andere miljardair: Marcel Boekhoorn. Je weet wel die man met zijn eigen dierentuin. Aan ‘goede voorbeelden’ heeft Yolanthe dan ook geen gebrek.

Yo heeft het goed bekeken

Wie de inspiratiebron van Yolanthes nieuwste (vermeende) liefdesavontuur dan ook moge zijn, ze heeft het maar weer eens goed bekeken. Nu hoefde deze dame zich al een tijdje geen zorgen meer te maken om geld, maar dan nog. Een onuitputbaar vermogen staat toch wel hoog op menig wensenlijstje.

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten