Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto’s. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Ze heeft net de première van haar nieuwe film Liefde Zonder Grenzen achter de rug, maar dat was niet het enige hoogtepunt voor Yolanthe Cabau van Kasbergen de afgelopen week. Zo had ze namelijk een geel topje aangetrokken waar ze adembenemend in uit zag. Nu draagt Yolanthe niet heel vaak gele kleding. Het valt namelijk nogal op. Knalgeel kan heel schreeuwerig overkomen. Maar na het zien van Yolanthe in haar gele pakjes kan je eigenlijk alleen maar de conclusie trekken dat een foto van Yolanthe in een strak geel pakje, gewoonweg de beste foto is.

Lees ook: Yolanthe Cabau steelt show op eigen premiere met deze foto
Het strakke topje van Yolanthe

In een topje waar haar vormen wel heel goed in uitkomen, loopt Yolanthe nonchalant over straat. Dat Yolanthe het met alleen een topje in dit weer niet koud heeft is voor iedereen een raadsel. Misschien krijgt ze het wel heel erg warm van zichzelf. Dat is ook niet heel gek, als je eens naar de prachtige actrice in het gele topje kijkt. Daar krijgt iedereen het namelijk meteen drie garden warmer van. Misschien een goed idee om Yolanthe voortaan alleen maar van dit soort outfits te laten dragen in de winter, dat is prettiger voor iedereen. En als ze het dan toch te koud krijgt, dan kan ze altijd nog terugvallen op haar warmere gele jas. Maar dan moet ze wel dezelfde zwoele blik opzetten als op onderstaande foto.
Yolanthe in een spannend jurkje

Geel lijkt dus Yolanthe haar kleur te zijn. Alle gele kleding die ze draagt pakt eigenlijk heel goed uit. In haar gele jurk bijvoorbeeld is Yolanthe zowel elegant als een tikje ondeugend. Yolanthe haar komt geweldig uit in de gele outfit. Ze toont net genoeg om je een beetje te teasen, maar houdt het wel gewoon netjes. Een prima outfitje dus voor een leuke avond uit. Yolanthe zag er zelden zo goed uit als op deze foto namelijk. Ze weet precies hoe ze haar publiek moet verleiden.
De ondeugende blik van Yolanthe

Maar het jurkje is niet het enige wat zo spannend is, Yolanthe zelf zet namelijk een heerlijk ondeugende blik op. Met haar vinger op haar lippen kijkt ze zwoel om richting de camera. En je hart gaat vanwege die foto gelijk een stukje sneller kloppen. Yolanthe is normaal gesproken een erg lieve meid, maar veranderd als dat nodig is in een regelrechte verleidster. Ze weet wat mannen willen en is niet bang om hier op in te spelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?