Yolanthe Cabau onthult wilde plannen op foto in fitnesskleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een nieuwe fitness routine. En die is wilder dan ooit. In fitnesskleding onthult ze haar plannen.

Als je Yolanthe Cabau van Kasbergen een beetje volgt, dan weet je dat het beeldschone model helemaal weg is van fitness. Dat is haar passie. En die passie deelt ze graag met anderen door middel van het plaatsen van leuke foto’s en video’s. Nu heeft Yolanthe net een nieuwe fitness routine aangenomen. En dat moet natuurlijk wel even getoond worden aan al haar trouwe volgers. Die kunnen niet wachten om Yolanthe in haar spannende sportkleding helemaal los te zien gaan. Ze worden daar door Yolanthe niet in teleurgesteld. het bloedmooie model deelt gelijk een aantal spannende foto’s en video’s op haar verhaal.

Lees ook: Yolanthe Cabau laat op deze foto haar strakste fitnesspakje zien

Yolanthe laat uitgebreid haar fitness routine zien

In een reeks video’s laat Yolanthe uitgebreid haar fitness routine zien. Ze schud wild met haar heupen en maakt een hoop verleidelijke bewegingen om helemaal in topconditie te komen. En in dat wonderbaarlijke proces betrekt Yolanthe jou graag. Daarom maakt ze ook zoveel foto en video materiaal zodat jij precies de oefeningen na kan doen die Yolanthe ook doet. Op die manier wordt je net zo fit als de beeldschone brunette. Zonder blikken of blozen imponeert Yolanthe met de meest uitdagende en verleidelijke poses en bewegingen. Yolanthe vindt dat ook niet erg. Het hoort er namelijk allemaal bij. En ze heeft ook een prachtig , dus waarom zou je dat niet laten zien? Yolanthe pronkt trots met wat ze heeft.

Yolanthe spoelt even de band door

Om ervoor te zorgen dat mensen niet de hele dag lang bezig zijn met het bekijken van haar fitness routine, besluit Yolanthe om eventjes de band door te spoelen. Zo krijg je wel al haar aantrekkelijke en vooral sportieve bewegingen mee, maar hoef je niet zo lang naar haar video’s te kijken. Voor iedereen is dat beter, want dat scheelt een hoop tijd. En als je echt nog een keer naar Yolanthe wil kijken, dan kan je altijd de video nog een keer afspelen. Yolanthe heeft daarmee aan iedereen gedacht.

Yolanthe maakt een sprongetje van vreugde

Om iedereen nog even extra te motiveren besluit Yolanthe om nog een aantal oefeningen voor te doen. Voor een van die oefeningen springt Yolanthe vrolijk in de lucht. En natuurlijk heeft ze reden om blij te zijn, want met haar fitness instructies helpt ze een hoop mensen. Ze verlaagt de drempel voor mensen die graag zouden willen sporten en ze maakt de mensen die graag meer van haar willen zien ook gelukkig. Genoeg reden dus om even van vreugde door het dak te springen. Zo hoog komt Yolanthe nog niet, maar ze weet een aardige afstand de lucht in te komen met haar afzet. Daarmee bewijst Yolanthe maar weer dat ze een bijzonder sportieve dame is. Maar dat kwam niet vanzelf, daar heeft ze heel hard voor moeten werken. En een deel van dat werk, deelt ze met liefde met haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.