Yolanthe Cabau laat nieuwe ‘vriend’ zien op alleszeggende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Veel ophef rondom actrice Yolanthe Cabau, want ze zou volgens bronnen een nieuwe vriend hebben. Deze foto zegt meer dan genoeg over deze geruchten…

Over Yolanthe Cabau en haar mogelijke relaties worden genoeg aannames gedaan. Natuurlijk heeft elke BN’er last van dit soort geruchten en roddels. De actrice heeft tot nu toe nog geen langdurend geluk in de liefde gehad, maar misschien is daar eindelijk verandering in gekomen. Zou Yolanthe nu het licht aan het eind van deze hele lange tunnel gezien hebben? Omdat het alweer een tijdje geleden is dat Yolanthe met een mysterieuze verleider werd gezien besloot de roddelmedia gewoon maar wat geruchten te verspreiden…

Het Liefdesleven van Yolanthe Cabau

Hoewel het liefdesleven van Yolanthe naar eigen zeggen een beetje stilgestaan heeft de afgelopen jaren, lijkt er nu weer wat op te borrelen. Zo zou ze een romance hebben met haar beste vriendin! Ook werd gedacht dat de actrice iets met Donny Roelvink zou hebben. Nadat hij kort geleden een punt achter zijn relatie heeft gezet zijn de twee samen gezien. Er zijn dus genoeg vraagtekens rondom het complexe liefdesleven van Yolanthe, maar wat is de échte waarheid – Wie is de nieuwe vriend van Yolanthe?
Yolanthe vond eerst zichzelf, daarna pas nieuwe liefde

Van 2009 tot 2019 had Yolanthe Cabau een relatie met voetballer Wesley Sneijder. Dat weet inmiddels bijna heel Nederland al. Helaas liep hun huwelijk niet zo gelukkig gepland. Wesley had hun relatie verknald, liet hij weten. Het heeft lang geduurd voordat Yolanthe zichzelf had gevonden. Ondertussen is ze natuurlijk ook druk bezig geweest met haar zoontje Xess Xava. Ze liet in meerdere interviews weten dat ze druk bezig is met zichzelf vinden, en dat lukte haar in het voorjaar van 2021. Dat is inmiddels al een lange tijd geleden, dus de actrice moet wel weer toe zijn aan een relatie. Daar lijkt het nu dan ook eindelijk van gekomen te zijn!

Lees ook: Yolanthe Cabau zorgt voor verwarring met verbluffende foto

Is de nieuwe vriend van Yolanthe Cabau een vriendin?

Er gingen geruchten rond dat Yolanthe een romance zou hebben met haar beste vriendin Jasmina Stoffels. Op de foto hieronder zitten de twee wel heel close samen in het zwembad… Helaas duurde het niet lang voordat de actrice die geruchten ontkende. Ze geeft zelfs aan dat de geruchten haar steeds meer verbazen. Wel heeft Yolanthe op haar 18e een keer geëxperimenteerd met een vrouw. Misschien blijft het daar niet bij, want de actrice gaf aan dat ze ook open staat voor een relatie met een vrouw.

Wie is wél de nieuwe vlam van Yolanthe?

Instagram account RealityFBI heeft het op een heel ander persoon gemunt. Zij denken dat Yolanthe voor model Lentini Eersteling is gevallen. De twee zouden het gezellig gehad hebben op de secret birthday bash van Lentini. Yolanthe’s management wilt er niks over kwijt en dat lijkt ons ook niet nodig. Het is namelijk wel een heel slecht onderbouwd gerucht. Dan zijn er nog verhalen over Donny Roelvink. Dat lijkt ons een stuk logischer. De twee zouden al eerder samen gezien en waarna geruchten verspreid werden over een eventuele romance. Ook tijdens Amsterdam Dance Event lijken Donny en Yolanthe samen gespot te zijn. Dit keer zouden ze zelfs zoenend gezien zijn, maar ook daar is geen bewijs voor… Er lijkt nog steeds geen duidelijkheid te zijn over het liefdesleven van Yolanthe, maar de romance met Donny Roelvink zou misschien nog wat kunnen worden. Nu moet daar nog een alleszeggende foto uitkomen! We hopen dat Yolanthe, nu ze zichzelf weer heeft gevonden, eindelijk weer gelukkig met iemand is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.