Yolanthe Cabau laat de boel alle kanten op stuiteren in leren outfit (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De altijd leuke Yolanthe Cabau heeft weer een video gedeeld waar iedereen van loopt te smullen. Dit moet je even zien. 

Yolanthe Cabau, de altijd stralende actrice en ondernemer, heeft haar volgers opnieuw weten te verrassen met een nieuwe promotievideo voor haar eigen merk, Cabau Lifestyle. In de video is Yolanthe te zien in een leren broek met bijpassend topje, waarin ze rondrent. Deze is prachtig om te bekijken! Bekijk het snel hier!

Yolanthe vermaakt zich in deze video

In de video toont Yolanthe haar vormen, terwijl ze in de leren outfit rondrent. De outfit, die weinig aan de verbeelding overlaat, benadrukken haar indrukwekkende vormen. Vol zelfvertrouwen rent Yolanthe rond. Wat een leuke vrouw is het ook. De reacties van haar volgers zijn positief. Fans prijzen haar om haar zelfvertrouwen en natuurlijk de outfit die ze draagt.

Yolanthe blijft haar volgers maar verbazen met deze plaatjes

De brunette weet heel erg goed wat haar volgers graag van haar zien en ze is ook zeker niet de moeilijkste. Zonder moeite zet ze dan ook weer een nieuwe video online, waarin ze weer goed laat zien hoe goed dit soort outfits haar wel staan. Yolanthe moet altijd goed op zichzelf letten. Gelukkig staat daar zelf heel serieus in en doet ze ook veel sporten en heeft ze een gezonde voeding. Zo weet Yolanthe heel erg goed de goede dingen van haar merk in zichzelf te laten zien. Een betere promotie is er haast niet.

Meer zien van Yolanthe Cabau? Kijk dan hier!

Als je nou nog meer van Yolanthe Cabau van Kasbergen wil zien, dan moet je even op haar Instagram pagina kijken. Daar heeft ze namelijk nog veel meer mooie foto’s staan. En die moet je simpelweg gezien hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.