Yolanthe Cabau gespot op vreemde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Normaliter staat Yolanthe toch wel bekend om haar gracieuze vertoning. Ze verhult haar prachtige in de meest spetterende outfits. Maar soms, heel soms, dan kan zelfs Yolanthe het niet laten. En dan wordt ze gespot in een beetje een vreemde pose. Recent dook er ook weer een gek kiekje van de actrice en fitness guru op.

Yolanthe Cabau van Kasbergen is hard op weg om zichzelf in Amerika neer te zetten als een heuse superster. Daar is ze namelijk met een eigen health-brand begonnen om mensen zich beter in hun eigen vel te laten zitten. Misschien zit ze inmiddels wel een beetje te goed in haar eigen vel, want heel druk maakt ze zich niet meer hoe ze op de foto staat. Zo werd ze tussen het sporten door op een minder flatteuze manier op de foto gezet.

Lees ook: Yolanthe Cabau viert zwoele verjaardag

Genoeg water drinken

Een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl is sporten. Meerdere keren per week oefeningen doen geeft een geweldig resultaat voor je gezondheid. Yolanthe weet dat natuurlijk als geen ander. En als je genoeg sport, moet je ook genoeg drinken. Blijven hydrateren is van uitermate groot belang. Daarom neemt Yolanthe tussen het sporten door ook een uitnodigend slokje water. Daarvoor moet ze echter wel haar mondkapje even opzij doen. En laat er juist op dat moment een fotograaf klaar hebben gestaan om dit prachtige plaatje te schieten.

Yolanthe sportfoto

Normaal gesproken staat Yolanthe wat charmanter op de foto. Maar af en toe dan glipt er een foute foto tussendoor. Als een sportende pino staat ze met haar mondkapje over haar ogen een slok te nemen. Gelukkig maakt Yolanthe niet vaak zulke fotogenieke foutjes. Over het algemeen staat ze namelijk heel goed op de foto. Neem bijvoorbeeld het onderstaande voorbeeld.
Just say yes

Gelukkig was er ook goed nieuws deze week voor Yolanthe. Haar nieuwste film, die op Netflix is verschenen, doet het namelijk hartstikke goed. De romantische comedy Just Say Yes haalt lovende kritieken onder haar fans. En niet heel gek ook, met Yolanthe in de hoofdrol. Wie wil nou niet graag naar Yolanthe kijken? In verschillende landen scoort de film heel goed en haalt hij zelfs de top 10 van best bekeken films die week. Voor een film van Nederlandse bodem is dat natuurlijk ongekend goed en dat allemaal dankzij Yolanthe.

In Just Say Yes is romanticus Lotte, gespeeld door niemand minder dan Yolanthe natuurlijk, haar hele leven al op zoek naar de ideale bruiloft. Ze droomt van een perfecte dag met alles erop en eraan. Als haar knappe verloofde Alex haar dan eindelijk ten huwelijk vraagt, verwacht ze dat haar droom in één keer uitkomt. Tot hij haar dumpt. Vanaf dat moment doet ze er alles aan om hem terug te winnen. Dat maakt het natuurlijk niet een hee realistische film. Wie zou nou ooit Yolanthe willen dumpen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!