YES: Maxime Meiland gaat eindelijk solo

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Genieten van Maxime Meiland zonder dat gegil van haar vader en moeder op de achtergrond? Het kan! Maxime heeft laten weten haar vleugels willen te spreiden, weg van haar ouders. In het alweer vijfde seizoen van Chateau Meiland zien we dat de blondine op zoek gaat naar een eigen woning. Op tv is het ook hoog tijd voor Maxime om haar eigen weg in te slaan. De zusjes Meiland krijgen hun eigen spin-off van Chateau Meiland: ze gaan heel toepasselijk aan de slag met babykamers in Petit Chateau.

Petit Chateau Meiland

Het vijfde seizoen van Chateau Meiland is wederom een succes, bijna 1,7 miljoen mensen keken naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Nu is het tijd voor een spin-off met Maxime en Montana in de hoofdrol. Samen gaan deze twee mooie zusjes langs bij jonge gezinnen die door omstandigheden niet in staat zijn om een babykamer op tijd op orde te krijgen. In een handomdraai toveren zij de babykamer om tot een waar paleis! Ook zullen ze de kinderkamers van de broertjes en zusjes aanpakken. Het nieuwe programma zal vanaf 6 mei wekelijks te zien zijn bij SBS6.

Lees ook Deelt Maxime Meiland eindelijk haar bedgeheimen?

Huisje boompje beestje

Maxime Meiland is op dreef: na een eigen kleding lijn, torenhoge kijkcijferrecords en bijna een half miljoen volgers op Instagram stevent ze nu af op haar eerste eigen tv-programma. Ook privé is Maxime letterlijk lekker bezig geweest. Afgelopen augustus maakte ze haar relatie met Leroy Molkenboer bekend. Met Leroy maakt ze inmiddels serieuze toekomstplannen, de twee zouden zelfs al een huis hebben gekocht in Noordwijk! Het stel heeft onlangs ook via Instagram bekend gemaakt dat Maxime in verwachting is. Vandaar dus die nieuwe babykamershow!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!