Yanet Garcia neemt je mee naar de gym

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yanet Garcia fitness

’s Werelds heetste weervrouw werkt hard voor die billen!

We herinneren je graag even aan het bestaan van Yanet Garcia! Deze Mexicaanse beauty werd wereldberoemd als ‘die weervrouw met dat overheerlijke stel billen’.

Tegenwoordig verdient Yanet véél meer centjes met haar eigen ‘merk’. Haar Instagram heeft ruim 7,5 miljoen volgers, en daar post ze regelmatig waar ze allemaal mee bezig is: acteren, modellenwerk, presenteren, maar de meeste tijd brengt ze in de gym door! Zo’n goddelijk achterwerk krijg je namelijk niet zomaar! Gelukkig legt ze dat deel van haar leven ook zorgvuldig op beeld vast. Kijk dus vooral eens goed rond op haar Instagram/Youtubekanaal!

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!