Yanet Garcia neemt je mee naar de gym

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yanet Garcia fitness

’s Werelds heetste weervrouw werkt hard voor die billen!

We herinneren je graag even aan het bestaan van Yanet Garcia! Deze Mexicaanse beauty werd wereldberoemd als ‘die weervrouw met dat overheerlijke stel billen’.

Tegenwoordig verdient Yanet véél meer centjes met haar eigen ‘merk’. Haar Instagram heeft ruim 7,5 miljoen volgers, en daar post ze regelmatig waar ze allemaal mee bezig is: acteren, modellenwerk, presenteren, maar de meeste tijd brengt ze in de gym door! Zo’n goddelijk achterwerk krijg je namelijk niet zomaar! Gelukkig legt ze dat deel van haar leven ook zorgvuldig op beeld vast. Kijk dus vooral eens goed rond op haar Instagram/Youtubekanaal!

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Gerelateerde berichten