WOW: Zo krijg je jouw schoenen weer als nieuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vraag ons niet waarom, maar bijna alle sneakers hebben witte zolen. Hartstikke modebewust natuurlijk, maar vreselijk onhandig. Gelukkig weten we hoe je jouw witte zolen weer in nieuwstaat kan krijgen!

Witte zolen. Ze zijn de natuurlijke vijand van menig man. Want ja, je hoeft er maar één keer mee in de zooi te gaan staan en ja hoor: smerige schoenen. Dat is natuurlijk hartstikke zonde. Al helemaal als je er flink wat voor betaald hebt. Gelukkig is er een wondermiddeltje waarmee je die smerige schoenzolen weer zo goed als nieuw krijgt!

Je vriendin heeft dit spul vast in huis!

Ja, voor de oplossing moet je wel bij je vriendin, vrouw of eventueel zelfs moeder zijn. Nee, niet om te vragen of zij ze voor je schoonmaakt, maar om iets van haar te lenen. De meesten vrouwen zijn namelijk in het bezit van een wondermiddeltje tegen vieze schoenzolen: nagellakremover. Ja, met deze vloeistof zouden jouw schoenen er weer als nieuw uit moeten zien. Maar, let wel op dat je het alleen op de schoenzolen gebruikt. Voor andere materialen is nagellakremover namelijk iets te agressief.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!