WOW: Zo krijg je jouw schoenen weer als nieuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vraag ons niet waarom, maar bijna alle sneakers hebben witte zolen. Hartstikke modebewust natuurlijk, maar vreselijk onhandig. Gelukkig weten we hoe je jouw witte zolen weer in nieuwstaat kan krijgen!

Witte zolen. Ze zijn de natuurlijke vijand van menig man. Want ja, je hoeft er maar één keer mee in de zooi te gaan staan en ja hoor: smerige schoenen. Dat is natuurlijk hartstikke zonde. Al helemaal als je er flink wat voor betaald hebt. Gelukkig is er een wondermiddeltje waarmee je die smerige schoenzolen weer zo goed als nieuw krijgt!

Je vriendin heeft dit spul vast in huis!

Ja, voor de oplossing moet je wel bij je vriendin, vrouw of eventueel zelfs moeder zijn. Nee, niet om te vragen of zij ze voor je schoonmaakt, maar om iets van haar te lenen. De meesten vrouwen zijn namelijk in het bezit van een wondermiddeltje tegen vieze schoenzolen: nagellakremover. Ja, met deze vloeistof zouden jouw schoenen er weer als nieuw uit moeten zien. Maar, let wel op dat je het alleen op de schoenzolen gebruikt. Voor andere materialen is nagellakremover namelijk iets te agressief.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.