Wow: Vriendin van Cody Gakpo trok shirtje omhoog in straten Qatar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa van der Bij was er in Qatar zeker bij om haar vriendje Cody Gakpo aan te moedigen. Met een omhoog getrokken shirtje verleidt ze ook andere mannen in Qatar!

Niet alleen in het stadion doet ze haar uiterste best om er prachtig uit te zien. Ook in de straten van Qatar laat Noa van der Bij zich van haar beste kant zien. De beeldschone blondine doet haar shirtje iets omhoog in de straten van Qatar. De fans van over de hele wereld kunnen genieten van een heerlijk uitzicht, namelijk de strakke buik van de blondine.

Het lichaam van Noa van der Bij is goed zichtbaar

In Qatar zijn er veel regels over kledingvoorschriften die we in Nederland niet kennen. In het openbaar mag je vaak niet al teveel van jezelf laten zien. Noa van der Bij trekt zich hier niks van aan en trekt haar shirtje lekker omhoog. De autoriteiten van Qatar zouden hier ook niet heel moeilijk over doen, want ja, van zo’n heerlijke dame kunnen ze in Qatar ook gewoon genieten. Vanaf een heerlijk bovenaanzicht is het volop genieten geblazen met de vriendin van Cody Gakpo. De prachtige blondine maakt haar volgers helemaal gek met dit heerlijke kiekje. Kijk snel waarom haar volgers zo door het dolle heen zijn.
Er komt een einde aan avontuur Noa van der Bij

Noa van der Bij is er vanaf het begin al bij. De beeldschone blondine is al vanaf wedstrijd één aanwezig op het WK in Qatar. Hier heeft ze haar vriendje, Cody Gakpo, meerdere malen zien schitteren. Maar aan alles komt een einde, zo ook aan het WK avontuur in Qatar. Noa was al richting Nederland vertrokken voor de wedstrijd tegen Argentinië. Misschien had ze een vooruitstrevende blik en wilde ze in Nederland alvast klaarstaan om haar vriendje te steunen met de verloren wedstrijd. Noa heeft de laatste wedstrijd van Oranje dus niet in het heerlijk warme Qatar, in een strak shirtje, gekeken, maar thuis op de bank in een warme trui. Misschien dat de afwezigheid van Noa van der Bij wel de doorslaggevende factor was in de wedstrijd tegen Argentinië.
Cody Gakpo speelde een briljant WK dankzij bloedmooie vriendin

Cody Gakpo speelde dit hele WK als een superster. Noa van der Bij laat nu zien waarom dat is. De voetballers slapen alleen op hun kamer en mogen geen afleiding krijgen. Toch is er na elke wedstrijd een familiedag geregeld. Hier mogen familie en vrienden een training komen bijwonen. Naast deze familiedag hebben Noa van der Bij en Cody Gakpo ook even wat tijd alleen. Samen lopen ze romantisch over het strand in Qatar, maar ze zullen ongetwijfeld ook een rustig plekje hebben gezocht voor wat intiemer contact. Door de afleiding die Noa van der Bij kan geven speelt Cody Gakpo enorm goed. Maar je merkte al snel, toen ze vertrokken was, werd zijn spel gelijk minder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!