Wow! Topfitte Heleen van Royen showt lichaam voor bekend ondergoedmerk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer flink raak met Heleen van Royen, want er is nog een video opgedoken waarin ze in haar spannende onderkleding poseert. 

Heleen van Royen poseert voor ondergoedmerk

De knappe schrijfster weet wel hoe ze zichzelf moet presenteren. Ze had laatst al een video online gezet van hoe ze voor het ondergoedmerk een paar keer mooi poseerde, maar blijkbaar was er nog veel meer materiaal. Heleen besluit namelijk om nog een spannende video met de wereld te delen. En daar wordt iedereen natuurlijk wel even vrolijk van. De prachtige video laat zien hoe Heleen een aantal verleidelijke poses aanneemt onder leiding van een fotograaf. Hierin laat ze natuurlijk erg goed het setje zien wat ze aan heeft. Dat is ook niet zo gek, daar gaat het nou juist om. De prachtige dame weet in ieder geval ontzettend goed hoe ze zichzelf voor de camera moet presenteren. En dat talent zorgt ervoor dat Heleen misschien toch wel een klein beetje een carrière switch begint te overwegen. Erg zou het niet zijn, want iedereen is gek op haar foto’s.

Lees ook: Video: Heleen van Royen kleedt zich bijna helemaal uit voor fotoshoot

Heleen van Royen gaat de influencer kant op

Natuurlijk kan het niet anders of Heleen van Royen neemt wat trekjes over van haar kersverse schoondochter, Suzanne Schulting. De prachtige schrijfster heeft de knappe schaatsster als schoondochter en laat overal duidelijk merken dat ze haar helemaal het einde vindt. En Heleen begint langzaam wat trekjes van haar knappe schoondochter over te nemen. Zo is ze namelijk ook een klein beetje de influencer kant op aan het gaan. Met sponsorships, veel foto’s op social media waarbij ze vaak nog de meest spannende outfits aan heeft en natuurlijk model staan voor bekende merken. Heleen is tegenwoordig van alle markten thuis, behalve schrijven zo lijkt het. De kersverse influencer in spe heeft nog maar weinig tijd naast haar diverse schnabbel activiteiten om ook daadwerkelijk met een boek bezig te zijn. Maar gelukkig zijn haar fans met al die nevenactiviteiten niet ontevreden. Er komen namelijk hele mooie foto’s uit voort.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

De knappe vormen van Heleen van Royen

Als je de foto’s en video’s van Heleen bekijkt, dan snap je wel waarom alle fotografen van Nederland deze spannende dame voor hun lens willen plaatsen. De knappe brunette heeft een ongelooflijk goed lichaam en is ook niet bang om dat eventjes met de wereld te delen. Daarbij is Heleen erg goed in het opvolgen van aanwijzingen, als je de video mag geloven. Dat zorgt er in ieder geval voor dat het resultaat er ook echt wel mag zijn. De knappe schrijfster hoeft zich dus helemaal niet in haar boeken te verbergen. Iedereen moet namelijk kunnen genieten van haar ontzettend knappe lichaam. En Heleen is het daar eigenlijk wel enorm mee eens. Daarom blijft ze graag dit soort klussen doen. Zo krijgt ze het namelijk voor elkaar om vrij makkelijk goede foto’s te kunnen maken waar ze haar volgers zo blij mee maakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Floor Bremer bewondert veelbesproken Prinses Alexia stiekem van een afstandje

De politiek verslaggeefster wist tussendoor op Prinsjesdag ook nog even een foto te maken van de veelbesproken prinses Alexia.

Video: Merel Ek steekt veren in het achterwerk van Noa Vahle tijdens Vandaag Inside

Noa Vahle krijgt flinke lof van Merel Ek voor haar nominatie van de Televizier-Ring Talent award. Ze heeft alleen lieve woorden over voor Noa.

Zangeres Sarita Lorena bewijst met verleidelijke foto dat ze écht het Mooiste Meisje van de Klas is

De knappe zangeres Sarita Lorena heeft met haar nieuwste foto echt wel bewezen het allermooiste meisje van de klas te zijn.