Wow: Sylvana IJsselmuiden deelt foto’s in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is met haar twee prachtige persoonlijkheden op de foto gegaan in niets meer dan een dun setje …

Sylvana IJsselmuiden gaat uit de kleren voor deze foto’s

Blonde Dumpert presentatrice, Sylvana IJsselmuiden geeft haar volgers regelmatig een smakelijke verrassing. Ze plaatst vaak zat allerlei foto’s van zichzelf in weinig kleding of lage topjes en korte broekjes. De foto’s in lage topjes worden ook nog eens vaak van bovenaf genomen waardoor we altijd een lekker inkijkje krijgen te zien van de prachtige Sylvana. Onlangs plaatste ze weer zo’n heerlijke foto en deze keer niet in allerlei onthullende kleding. Nee, het is zelfs beter dan dat. Op de foto’s poseert de blondine in heerlijk kanten en satijnen nachtkleding. Ook deze foto werd weer perfect van bovenaf genomen en Sylvana straalt wederom op deze prachtige kiekjes. In het bijschrift staat dat ze het setje gaat weggeven aan een paar mensen die de leukste reacties kunnen achterlaten. Veel reacties vertellen aan Syl dat ze er heerlijk uitziet, maar er zijn ook heel veel, vooral mannelijke, volgers die het setje willen geven aan hun partner. De presentatrice raakt er zelfs van ontroert
Sylvana IJsselmuiden emotioneel door ondergoedfoto’s

Zoals je hierboven kunt lezen, heeft Sylvana besloten om een give-away te doen met het ondergoedsetje dat ze heeft gekregen van Sapph. Dat plaatste ze een aantal dagen terug op haar Instagram. Intussen heeft ze daar dus heel veel reacties op gehad en zet ze een heel verhaal op haar Instagram. Ze plaatste de foto opnieuw en schreef erbij dat ze ontroerd was door alle reacties eronder. Ze wil graag nóg meer in actie komen dan ze al deed. Zo laat ze weten dat ze altijd al haar kleding doneert aan een ‘blijf-van-mijn-lijf huis’, maar dat ze deze keer wat anders wil opzetten voor andere mensen die het kunnen gebruiken. Vervolgens deelt ze een krantenbericht waaruit blijkt dat Sylvana een nieuw K’NEX reuzenrad voor Opa Anton heeft gekocht, omdat die van hem was gestolen. Daarna plaatst ze een berichtje van Tonnie die ontzettend teleurgesteld en in tranen is omdat haar auto werd vernield. Dankzij Sylvana heeft Oma Tonnie haar auto kunnen laten maken.

Sylvana IJsselmuiden ontroerdSylvana IJsselmuiden Opa AntonSylvana IJsselmuiden Oma Tonnie

Sylvana IJsselmuiden geeft kusje aan volgers

Dumpert presentatrice, Sylvana IJsselmuiden gaat heel vaak alleen op de foto. Af en toe staat er dan plots iemand naast haar. Deze keer is het haar Dumpert collega, René van Leeuwen. Op de dag van de laatste WK wedstrijd van Nederland had René een grote stropdas omgedaan met de Nederlandse vlag erop. In het bijschrift zet Sylvana: “Degene met de juiste voetbal voorspelling vanavond wint een leuk pakketje!” Ze sluit haar bericht af met: “Kusje”. Uit veel reacties blijkt dat de volgers van Sylvana genoeg humor bezitten. Iemand reageert: “Ik wed dat de scheidsrechter omgekocht is”, een ander zegt: “69-0 voor Nederland”. Weer een andere volger zegt: “Ik voorspel dat er iemand wordt uitgeschakeld…”. Wie nou uiteindelijk een leuk pakketje heeft gewonnen, weten we niet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.