Wow: Sylvana IJsselmuiden deelt foto’s in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is met haar twee prachtige persoonlijkheden op de foto gegaan in niets meer dan een dun setje …

Sylvana IJsselmuiden gaat uit de kleren voor deze foto’s

Blonde Dumpert presentatrice, Sylvana IJsselmuiden geeft haar volgers regelmatig een smakelijke verrassing. Ze plaatst vaak zat allerlei foto’s van zichzelf in weinig kleding of lage topjes en korte broekjes. De foto’s in lage topjes worden ook nog eens vaak van bovenaf genomen waardoor we altijd een lekker inkijkje krijgen te zien van de prachtige Sylvana. Onlangs plaatste ze weer zo’n heerlijke foto en deze keer niet in allerlei onthullende kleding. Nee, het is zelfs beter dan dat. Op de foto’s poseert de blondine in heerlijk kanten en satijnen nachtkleding. Ook deze foto werd weer perfect van bovenaf genomen en Sylvana straalt wederom op deze prachtige kiekjes. In het bijschrift staat dat ze het setje gaat weggeven aan een paar mensen die de leukste reacties kunnen achterlaten. Veel reacties vertellen aan Syl dat ze er heerlijk uitziet, maar er zijn ook heel veel, vooral mannelijke, volgers die het setje willen geven aan hun partner. De presentatrice raakt er zelfs van ontroert
Sylvana IJsselmuiden emotioneel door ondergoedfoto’s

Zoals je hierboven kunt lezen, heeft Sylvana besloten om een give-away te doen met het ondergoedsetje dat ze heeft gekregen van Sapph. Dat plaatste ze een aantal dagen terug op haar Instagram. Intussen heeft ze daar dus heel veel reacties op gehad en zet ze een heel verhaal op haar Instagram. Ze plaatste de foto opnieuw en schreef erbij dat ze ontroerd was door alle reacties eronder. Ze wil graag nóg meer in actie komen dan ze al deed. Zo laat ze weten dat ze altijd al haar kleding doneert aan een ‘blijf-van-mijn-lijf huis’, maar dat ze deze keer wat anders wil opzetten voor andere mensen die het kunnen gebruiken. Vervolgens deelt ze een krantenbericht waaruit blijkt dat Sylvana een nieuw K’NEX reuzenrad voor Opa Anton heeft gekocht, omdat die van hem was gestolen. Daarna plaatst ze een berichtje van Tonnie die ontzettend teleurgesteld en in tranen is omdat haar auto werd vernield. Dankzij Sylvana heeft Oma Tonnie haar auto kunnen laten maken.

Sylvana IJsselmuiden ontroerdSylvana IJsselmuiden Opa AntonSylvana IJsselmuiden Oma Tonnie

Sylvana IJsselmuiden geeft kusje aan volgers

Dumpert presentatrice, Sylvana IJsselmuiden gaat heel vaak alleen op de foto. Af en toe staat er dan plots iemand naast haar. Deze keer is het haar Dumpert collega, René van Leeuwen. Op de dag van de laatste WK wedstrijd van Nederland had René een grote stropdas omgedaan met de Nederlandse vlag erop. In het bijschrift zet Sylvana: “Degene met de juiste voetbal voorspelling vanavond wint een leuk pakketje!” Ze sluit haar bericht af met: “Kusje”. Uit veel reacties blijkt dat de volgers van Sylvana genoeg humor bezitten. Iemand reageert: “Ik wed dat de scheidsrechter omgekocht is”, een ander zegt: “69-0 voor Nederland”. Weer een andere volger zegt: “Ik voorspel dat er iemand wordt uitgeschakeld…”. Wie nou uiteindelijk een leuk pakketje heeft gewonnen, weten we niet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?