Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto’s en video’s. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

De verleidelijke heupen van Rose Bertram

Als Rose Bertram dansjes gaat doen dan weet je al dat het de meest verleidelijke video gaat worden die je die dag hebt gezien. En ook deze video is geen uitzondering op die regel. Rose staat in de sportschool en zoals influencers dat doen, moet je dan een mooie video van jezelf maken. De dagen dat je ook daadwerkelijk ging sporten in de sportschool zijn al even voorbij. Iedereen weet dat het de plek is om even wat goede content te schieten voor je Instagram kanaal. Rose Bertram vond dit ook een strak plan en ging met haar telefoon op pad. Tussen de apparaten wist ze dit ongelooflijk spannende filmpje te maken.

Lees ook: Foto: Rose Bertram laat nieuw gezicht zien na vreemde ingreep

Rose Bertram laat zich van beste kant zien in verleidelijke video

In haar sportschool video’s is Rose Bertram alles aan het doen behalve daadwerkelijk sporten. Maar dat maakt helemaal niet uit. Je kan Rose namelijk wel van haar beste kant bekijken in de video’s en daar is het de meeste van haar volgers toch om te doen. Na het zien van de video’s heb je pas echt alle goede kanten van Rose gezien. En wie wil dat nou niet? Dus kijk snel verder en bekijk de heerlijk verleidelijke video van Rose. Dat vindt ze zelf ook wel een prettige gedachte. Ze heeft zich namelijk zo uitgesloofd in de video, dus dan zou het zonde zijn als niemand er naar zou kijken. De verleidelijke en speelse blik van Rose Bertram maakt de video verder helemaal af.

Buiten de sportschool om laat Rose Betram even haar nieuwste aanwinst zien

Als Rose dan helemaal klaar is met sporten, moet ze natuurlijk wel even haar nieuwste aanwinst showen aan haar volgers. En die nieuwe aanwinst is een wel heel bijzondere broek. Rose Bertram dacht even dat ze er erg goed uit zag in haar nieuwste broek. Dat klopt natuurlijk ook wel, maar mensen hebben ook een klein beetje een andere associatie met de broek. En dat delen ze massaal op Rose haar Instagram. Rose besluit om de meest grappige van de reacties van haar volgers zelf even te posten.

Rose Bertram lijkt een ander baantje te hebben gekregen

De knappe blondine dacht even een leuke nieuwe broek te hebben gescoord, maar haar volgers zien er toch echt hele andere dingen in. Zo is de meest voorkomende opmerking die Rose krijgt dat het lijkt alsof ze bij een bekend fastfood restaurant met de gouden bogen is gaan werken. En Rose kan daar gelukkig zelf ook enorm om lachen. Het is in ieder geval een dame met een flinke portie aan zelfspot. Rose vindt de broek nog steeds erg mooi, maar ziet wel ineens wat de rest van de wereld er ook in ziet. Met tranen van het lachen deelt ze een screenshot van alle reacties.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...