Wow: Politiek verslaggeefster Floor Bremer gooit haar benen wijd op nooit eerder vertoonde foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ontzettend knappe politiek verslaggeefster Floor Bremer heeft een aantal nieuwe foto’s gedeeld waar ze iedereen mee verbaast.

Floor Bremer laat trots nieuwe foto’s zien

De knappe politiek verslaggeefster laat met veel trots haar nieuwe foto’s zien aan haar volgers. De aantrekkelijke dame weet wel hoe ze zichzelf het leukste op de foto moet zetten. En dat doet ze hier absoluut. De verleidelijke verslaggeefster is namelijk ongelooflijk mooi in beeld. Misschien valt ze soms een beetje weg in het donker, maar dat weerhoudt je er niet van om even goed te kijken naar de wijde benen van de prachtige brunette. Ze gooit namelijk haar benen alle kanten op tijdens de foto’s van dit yoga tripje. Floor was er even helemaal tussenuit om te kunnen ontspannen. En natuurlijk werkt dat het beste als je jezelf helemaal los laat. Yoga is een perfecte manier om dat te doen. De knappe brunette weet in ieder geval met haar foto’s haar fans ontzettend blij te maken.

Lees ook: Foto: Verslaggeefster Floor Bremer klimt bovenop flinke jongens op vakantie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floor Bremer (@floor.bremer)

De ontzettend aantrekkelijke Floor Bremer is goed bezig met lichaam

Je kan het op haar foto’s al eventjes zien, maar Floor Bremer is ongelooflijk goed bezig. Ze heeft het namelijk keurig uitgehouden op haar yoga tripje. Haar lichaam is duidelijk in staat om flexibel heen en weer te buigen. En dat stelt Floor weer in staat om de meest spannende foto’s te maken voor haar volgers. De knappe verslaggeefster heeft dan ook niet veel nodig om ervoor te zorgen dat haar fans zich niet zullen vervelen. De knappe dame zorgt er met slechts een handjevol poses voor dat je de komende tijd wel goed zit als het gaat om mooie foto’s. De zeer aantrekkelijke brunette weet haar social media in ieder geval erg spannend te houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floor Bremer (@floor.bremer)

Floor Bremer is het leukste in strakke kleine pakjes

De prachtige verslaggeefster Floor Bremer weet precies hoe ze zichzelf het mooiste op de foto moet zetten. Het enige wat ze daar voor nodig heeft is namelijk een zeer goed passend shirtje. En door dat shirtje net even een maatje kleiner dan nodig te kopen weet Floor haar prachtige vormen goed bij elkaar te houden. In haar strakke hemdje weet Floor haar volgers helemaal op hol te doen slaan. Die worden gewoon helemaal wild van het zien van deze prachtige foto’s. De knappe verslaggeefster is meestal te zien in een pak, maar als het te warm wordt komen de andere setjes tevoorschijn. Floor Bremer is de enige reden dat je nog hoopt op een beetje extra warmte de komende dagen. Want dan mag je namelijk naar de knappe dame staren in iets minder politiek correcte kleding. En dat zou de verslaggeefster zeker niet misstaan. Floor komt namelijk wel eens verrassend uit de kast met haar mooie outfits. Die doen de prachtige verslaggeefster er nog mooier uit zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.