ZIEN: Olcay Gulsen wordt aangevallen tijdens Gestalkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dinsdag 23 maart begint het nieuwe seizoen Gestalkt op SBS6. Olcay Gulsen neemt het dit jaar over van presentator Thijs zeeman. Onverschrokken helpt Olcay mensen die al jarenlang gestalkt worden.

In Gestalkt helpt Olcay Gulsen mensen die worden gestalkt, sommige mensen vrezen door stalkers zelfs voor hun leven en durven de deur zelfs niet meer uit. Als ze echt geen raad meer weten schakelen ze de hulp in van deze presentatrice. Gestalkt werd voorheen gepresenteerd door Thijs zeeman, maar hij is vorig jaar naar RTL overgestapt. Op het eerste oog leek Olcay als presentatrice van Gestalkt voor velen niet de meest logische keuze. Na het zien van de onderstaande beelden uit Gestalkt denken heel wat mensen daar nu toch wel anders over! Volgens Olcay Gulsen loopt de adrenaline door haar hele lijf als ze een stalker aanspreekt.

Olcay: ‘Alles wat je van tevoren denkt loopt allemaal anders’

Presentatrice Olcay Gulsen gaat op bezoek bij slachtoffers in dit programma. Tijdens die afleveringen bouwt ze samen met de slachtoffers het nodige bewijsmateriaal op en confronteert ze de stalker in de hoop dat deze persoon eindelijk stopt. In een interview met de Perstribune vertelde Olcay dat alles wat je van tevoren denkt te gaan zeggen tegen de stalkers toch even anders uitpakt. En dat is ook te zien in de preview die Olcay Gulsen zelf deelde op haar Instagram. Daarin is ook te zien dat Olcay Gulsen zelfs meerdere malen aangevallen wordt door een stalker. ‘De jongen moet met zijn klauwen van je afblijven’ reageren mensen hierop onder de preview. En daar zijn wij het helemaal mee eens: handen af van onze Olcay!

Bekijk hieronder hoe Olcay Gulsen wordt aangevallen in Gestalkt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?