WOW: Mooiste Europese goal deze week komt niet van AZ of PSV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De lekkerste en tegelijk meest vernederende goal die deze week op de Europese velden te zien was viel niet bij PSV of AZ, terwijl de Nederlandse clubs toch ook mooie doelpunten wisten te maken… (Beeld: Instagram/AZAlkmaar)

Ajax en Feyenoord wisten deze Europese speelweek niet te scoren. PSV en AZ troffen wél het net – en hoe! Toch waren de mooie goals van Mario Götze en Dani de Wit niet de allermooiste deze week in de Europa League of Champions League…

Lees ook: Eenzame Hélène Hendriks ziet Ajax stuntelen

Alleen AZ scoort punten in Europa

PSV maakte via superster Mario Götze een heerlijke vroege goal, maar verloor alsnog. Nadat Ajax eerder al van Liverpool verloren had was het aan AZ om de Europese punten voor Nederland binnen te sprokkelen. Uit tegen Napoli. En dat deden ze! Na een Ajax-achtige aanval over álle schijven prikte Dani de Wit de 0-1 binnen. Heerlijk doelpuntje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AZ (@azalkmaar) op

Mooiste goal van de week

De állermooiste werd niet door een Nederlandse club gemaakt. Hij kwam van Roofe van de Glasgow Rangers, die rond de middenstip twee man uitkapte en dacht: waarom ook niet! Beeldschoon, bizar en een tikkeltje vernederend zo in de allerlaatste minuut terwijl je al op voorsprong staat!

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten