Wow: Maan de Steenwinkel gooit heupen los in gescheurd pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel verlangde zó erg naar dit festival, dat ze heel ver ging op het podium! De zangeres genoot intens van haar optreden, en deed dat in een strakke Paas-outfit!

Maan de Steenwinkel zingt niet alleen tijdens haar optreden. Ze kan multitasken en wisselt haar zangkunsten af met allerlei soorten moves waardoor je eigenlijk als bezoeker twee optredens in een krijgt. Haar optreden op Paaspop was ook voor zowel Maan als het publiek zéér memorabel. Dat kwam niet alleen door haar zangtalent, maar vooral door haar mooie outfit, die aan alle kanten gescheurd leek! Het optreden werd op die manier alleen maar spannender gemaakt. En dat op een ‘Christelijk’ festival als Paaspop…

Maan de Steenwinkel is uit de hemel gevallen

Maan kwam, zag en overwon op Paaspop festival 2022 en was een van de meest opvallende acts van de avond. De zangeres kon rekenen op ondersteuning van een liveband, goede belichting en haar stem klonk ook erg lekker. Voor haar stond het publiek in grote aantallen te springen, dansen en af en toe te huilen bij haar nummers. Haar outfit was dus ook één van de grootste sterren van de avond. Door het pak was nog veel meer te zien van de hemelse zangeres dan ze origineel had gepland. Maar iedere reclame is goede reclame toch?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan zingt lekker door

Tijdens het optreden zelf bleef ze keihard door zingen en dansen alsof er niks aan de hand was. Zoals altijd kon de zangeres, bekend van hits zoals Hij is van Mij en Blijven Slapen professioneel blijven. Ook enigszins begrijpelijk, want als je eenmaal op het podium staat met een live band en dansers om te heen, dan kan je ook niet meer weg natuurlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Klaar om te leven

Na drie jaar was het eindelijk weer tijd voor een groot festival als Paaspop. Het wordt ook wel de traditionele aftrap van het zomerfestivalseizoen genoemd. Meteen was ze er dus bij, deze maar al te blije verschijning. Maan kwam niet alleen en bracht een heel stage-team mee om maar is te laten zien dat ze zich altijd goed voorbereid. Echt een voorbeeld voor een artiest dus. Na haar kickstart en vrolijkheid is vast iedereen weer meer dan klaar om te genieten van een Zomer vol muziek. Voor wie Maan, mogelijk in een minder opzichtig pakje, nog wil zien komende zomer is er goed nieuws trouwens. De energieke Maan heeft optredens gepland op festivals Parkpop in Den Haag en het Kingsland festival in Groningen.

Maan is flexibel

Niet enkel qua moves zijn Maan en haar dansers een match. Als je kijkt naar de outfits van de dansers op het Paaspop-podium leken die ook speciaal te zijn gekozen om te passen bij de kapotte van Maan zelf. Voor Kingsland zal ze wel met een knaloranje outfit moeten verschijnen. Gelukkig is een ding zeker: Maan en collega’s zijn allemaal erg flexibel. Nu de pakken nog.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.