Wow: Jutta Leerdam deelt privé foto’s met Jake Paul in badjas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is tot over haar oren verliefd op Jake Paul en deelt een hele reeks aan foto’s op haar Instagram-verhaal! 

Jake Paul en Jutta Leerdam verstrikt in één badjas!

Het lijkt erop dat Jutta Leerdam helemaal weg is van niemand minder dan Jake Paul! En dat kunnen we natuurlijk begrijpen, want wie kan er nu weerstaan aan die knappe bokser met zijn gespierde en charmante glimlach? Jutta heeft zelfs een intiem moment met hem gedeeld op haar Instagram-verhaal, waarin ze samen in een badjas staan en elkaar een kusje geven. Het lijkt erop dat deze twee tortelduifjes niet genoeg van elkaar kunnen krijgen! Maar laten we eerlijk zijn, wie kan er wel genoeg krijgen van Jutta Leerdam? Misschien moeten we allemaal een badjas aantrekken en proberen om zijn aandacht te trekken! Grapje natuurlijk, laten we ons concentreren op het bewonderen van Jutta en Jake’s schattige liefde. Misschien kunnen we wel een fanclub oprichten voor deze twee lovebirds?

Lees ook: Video: Jutta Leerdam geeft volgers heerlijk uitzicht op haar ronde achterzijde

Jutta leerdam maakt heerlijke mirror-selfie!

Onze favoriete schaatster Jutta Leerdam niet alleen snel is op het ijs, maar ook snel in het maken van de perfecte mirror-selfie! Ze weet precies hoe ze haar telefoon moet vasthouden, haar moet draaien en haar gezicht moet uitdrukken om de perfecte foto te maken. En laten we eerlijk zijn, wie kan er nu weerstaan aan die prachtige glimlach en die stralende ogen? Jutta heeft ons allemaal weer eens laten zien dat ze niet alleen een geweldige schaatser is, maar ook een Instagram-pro! Misschien kunnen we binnenkort een cursus bij haar volgen om onze eigen mirror-selfie-skills te verbeteren? Of misschien moeten we gewoon blijven genieten van Jutta’s prachtige foto’s en haar bewonderen om wie ze is – zowel op als buiten het ijs.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam gooit haar benen wijd midden in het park

Jutta Leerdam

Jake Paul en Jutta leerdam bij groot tulpenveld

Jake Paul en Jutta Leerdam niet alleen dol zijn op elkaar, maar ook op de prachtige Nederlandse bezienswaardigheden! Deze twee tortelduifjes hebben onlangs een bezoek gebracht aan een groot tulpenveld en ze konden het niet laten om elkaar even lekker te knuffelen tussen de bloemen. Het is hartverwarmend om te zien hoe verliefd deze twee zijn en hoe ze samen genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft. Wie weet wat voor avonturen ze nog meer gaan beleven samen! Misschien gaan ze wel op klompen dansen of stroopwafels bakken? Wat het ook is, we kunnen niet wachten om meer te zien van deze schattige koppel. En wie weet, misschien kunnen we binnenkort zelf wel een bezoekje brengen aan dat prachtige tulpenveld en proberen om net zo’n mooie knuffel te krijgen als Jake en Jutta!

Jutta Leerdam heeft een nieuwe hobby gevonden!

In een recent tiktok-filmpje heeft Jutta haar nieuwe fancy koffiemachine met bonenmaler laten zien aan haar volgers en heeft ze verklaard dat ze barista wil worden! Het lijkt erop dat deze schaatster niet alleen haar oog heeft laten vallen op gouden medailles, maar ook op perfect gezette kopjes koffie. Wie weet zien we binnenkort Jutta in een koffiezaakje werken en ons allemaal voorzien van heerlijke cappuccino’s en latte macchiato’s! En laten we eerlijk zijn, wie kan er nu weerstaan aan een kopje koffie gezet door onze favoriete schaatser? Wij kunnen in ieder geval niet wachten om te zien hoe ver Jutta komt in haar barista-avontuur. Misschien kan ze ons binnenkort wel voorzien van haar eigen signature drink, de “Leerdam Latte”? We houden onze ogen en smaakpapillen in ieder geval open!

@juttaleerdamCall me Jutta the barista now 😍♬ original sound – sp33dsongsx

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!