Wow: Jutta Leerdam deelt privĂ© foto’s met Jake Paul in badjas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is tot over haar oren verliefd op Jake Paul en deelt een hele reeks aan foto’s op haar Instagram-verhaal! 

Jake Paul en Jutta Leerdam verstrikt in Ă©Ă©n badjas!

Het lijkt erop dat Jutta Leerdam helemaal weg is van niemand minder dan Jake Paul! En dat kunnen we natuurlijk begrijpen, want wie kan er nu weerstaan aan die knappe bokser met zijn gespierde en charmante glimlach? Jutta heeft zelfs een moment met hem gedeeld op haar Instagram-verhaal, waarin ze samen in een badjas staan en elkaar een kusje geven. Het lijkt erop dat deze twee tortelduifjes niet genoeg van elkaar kunnen krijgen! Maar laten we eerlijk zijn, wie kan er wel genoeg krijgen van Jutta Leerdam? Misschien moeten we allemaal een badjas aantrekken en proberen om zijn aandacht te trekken! Grapje natuurlijk, laten we ons concentreren op het bewonderen van Jutta en Jake’s schattige liefde. Misschien kunnen we wel een fanclub oprichten voor deze twee lovebirds?

Lees ook: Video: Jutta Leerdam geeft volgers heerlijk uitzicht op haar ronde achterzijde

Jutta leerdam maakt heerlijke mirror-selfie!

Onze favoriete schaatster Jutta Leerdam niet alleen snel is op het ijs, maar ook snel in het maken van de perfecte mirror-selfie! Ze weet precies hoe ze haar telefoon moet vasthouden, haar moet draaien en haar gezicht moet uitdrukken om de perfecte foto te maken. En laten we eerlijk zijn, wie kan er nu weerstaan aan die prachtige glimlach en die stralende ogen? Jutta heeft ons allemaal weer eens laten zien dat ze niet alleen een geweldige schaatser is, maar ook een Instagram-pro! Misschien kunnen we binnenkort een cursus bij haar volgen om onze eigen mirror-selfie-skills te verbeteren? Of misschien moeten we gewoon blijven genieten van Jutta’s prachtige foto’s en haar bewonderen om wie ze is – zowel op als buiten het ijs.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam gooit haar benen wijd midden in het park

Jutta Leerdam

Jake Paul en Jutta leerdam bij groot tulpenveld

Jake Paul en Jutta Leerdam niet alleen dol zijn op elkaar, maar ook op de prachtige Nederlandse bezienswaardigheden! Deze twee tortelduifjes hebben onlangs een bezoek gebracht aan een groot tulpenveld en ze konden het niet laten om elkaar even lekker te knuffelen tussen de bloemen. Het is hartverwarmend om te zien hoe verliefd deze twee zijn en hoe ze samen genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft. Wie weet wat voor avonturen ze nog meer gaan beleven samen! Misschien gaan ze wel op klompen dansen of stroopwafels bakken? Wat het ook is, we kunnen niet wachten om meer te zien van deze schattige koppel. En wie weet, misschien kunnen we binnenkort zelf wel een bezoekje brengen aan dat prachtige tulpenveld en proberen om net zo’n mooie knuffel te krijgen als Jake en Jutta!

Jutta Leerdam heeft een nieuwe hobby gevonden!

In een recent tiktok-filmpje heeft Jutta haar nieuwe fancy koffiemachine met bonenmaler laten zien aan haar volgers en heeft ze verklaard dat ze barista wil worden! Het lijkt erop dat deze schaatster niet alleen haar oog heeft laten vallen op gouden medailles, maar ook op perfect gezette kopjes koffie. Wie weet zien we binnenkort Jutta in een koffiezaakje werken en ons allemaal voorzien van heerlijke cappuccino’s en latte macchiato’s! En laten we eerlijk zijn, wie kan er nu weerstaan aan een kopje koffie gezet door onze favoriete schaatser? Wij kunnen in ieder geval niet wachten om te zien hoe ver Jutta komt in haar barista-avontuur. Misschien kan ze ons binnenkort wel voorzien van haar eigen signature drink, de “Leerdam Latte”? We houden onze ogen en smaakpapillen in ieder geval open!

@juttaleerdamCall me Jutta the barista now 😍♬ original sound – sp33dsongsx

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!