Video: Jutta Leerdam gooit haar benen wijd midden in het park

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam maakt volgers wild met heerlijke trainingsvideo waar ze van achteren in strak sportbroekje wordt gefilmd!

Het mooie achterkantje van Jutta Leerdam!

In het park is het een en al kijkplezier! Jutta Leerdam is aanwezig en ze wordt van achteren gefilmd waar ze wijdbeens in strak broekje ligt te trainen. Maar de blondine is niet alleen! Nee, ze is met een heel clubje samen en ze iedereen is blij om elkaar weer te zien. De sporters zijn druk bezig om weer in topvorm te komen na hun vakanties en zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Op de vloer zijn verschillende sporters aanwezig die Jutta allemaal uit haar sportwereldje kent. Ze pushen elkaar om beter te worden en het is prachtig om te zien hoe sport hen verbindt en motiveert. Maar naast het harde werk is plezier hebben minstens zo belangrijk. Iedereen geniet van het samen trainen en lacht terwijl ze bezig zijn. Het is een geweldige sfeer en het werkt aanstekelijk. Het is duidelijk dat deze trainingsvloer meer is dan alleen een plek om te sporten – het is een plek waar vriendschappen worden gesloten en waar de liefde voor sport wordt gedeeld!

Lees ook: Video: Jutta Leerdam geeft volgers heerlijk uitzicht op haar ronde achterzijde

Jutta poseert zéér verleidelijk voor de camera

Jutta Leerdam staat voor de camera en poseert op de meest elegante manier! Haar houding straalt zelfvertrouwen uit en ze kijkt heel verleidelijk weg van de lens. Het is duidelijk dat ze weet hoe ze moet poseren en haar lichaam goed kan laten uitkomen op de foto. Haar gezichtsuitdrukking is rustig en ontspannen, alsof ze volledig op haar gemak is voor de camera. Ze draagt een zeer modieuze outfit met een flitsende broek die haar rondingen perfect accentueren! Daarnaast moeten we haar topje ook even bespreken want die zit toch wel een partijtje strak. Ook dit kledingstuk zorgt ervoor dat haar rondingen heel mooi zichtbaar zijn voor haar volgers. En als kers op de taart mogen we haar casual zonnebril niet vergeten, die staat de blondine ontzettend goed!  Kortom, Jutta is een echte professional als het gaat om het maken van mooie foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Dansje van Jutta Leerdam gaat even mis!

Jutta Leerdam is samen met een vriendin aan het dansen in de woonkamer op het nummer Vibe With Spence – Phillygoatspence. Tijdens haar dansje raakt ze per ongeluk iets aan wat aan de muur hangt, waardoor het even misgaat. Haar broer is groot fan van de twee dames en zit achterin de kamer mee te genieten van het spektakel! Wij moeten de beste man nageven dat hij wel de goedje plekjes weet uit te kiezen. In het bericht van haar TikTok-filmpje zet ze heel ludiek tussen haakjes “sorry mom!” Gelukkig lijkt er geen ernstige schade te zijn aangericht en kunnen Jutta en haar vriendin erom lachen. Het is leuk om te zien dat ze ook buiten de sport om plezier hebben met elkaar. En wie weet, misschien levert het dansje nog wel een nieuwe fan op voor het nummer waarop ze dansten!

@juttaleerdamOur brother is our biggest fan. 🤩 (sorry mom)♬ VIBE WITH SPENCE – Phillygoatspence🐐

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...