Wow: Jaimie Vaes onthult eerste foto uit zeer spannende shoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jamie Vaes maakt haar volgers wel vaker gek, maar met deze recente fotoshoot weet ze zichzelf te overtreffen! 

Jamie staat voorop het bekendste mannenblad van Nederland en trekt daar bij een gepast pakje aan. We durven te garanderen dat het magazine met deze cover als warme broodjes over de toonbank gaat vliegen.

Jamie Vaes maakt volgers wild met eerste blik op fotoshoot

Want dit plaatje van Jamie Vaes is echt om van te watertanden. En hoe kan het ook anders? Jamie weet namelijk in haar uppie kiekjes te maken, dus laat staan als ze er een heel team bij heeft. En de specialisten van dit magazine weten écht hoe ze een vrouw doen shinen. Dit is misschien nog wel Jamie’s mooiste foto ooit! En dan hebben we de hele shoot nog geeneens gezien. Voorlopig moeten we het namelijk nog even doen met een eerste kiekje op enkel de cover, maar dat is al genoeg om je hart flink te doen kloppen. En het zal je ook niks verbazen dat ze er een zéér mooie pose bij neemt. Als je voorop bij dit mannenblad staat geef je ook je alles, toch?

Het beste plaatje van Jamie ooit

Jamie lijkt in ieder geval heel trots op het bloedhete kiekje. En terecht ook! De knappe influencer staat er namelijk echt beeldschoon op. Jamie pronkt met haar afgetrainde buik en topje. Al betwijfelen wij of je het nog een topje mag noemen, want veel minimalistischer dan dit wordt het niet. Jamie moet zelfs haar hand gebruiken om zichzelf een beetje te bedekken! En daarmee drukt ze meteen ook haar troeven optimaal omhoog. Wij kunnen niet wachten op de rest van de kiekjes!

Jamie Vaes verleidt fans

Gelukkig heeft de Instagram van Jamie Vaes meer dan genoeg plaatjes om van te smullen. Jezelf gek maken van het wachten is dus niet nodig! Alleen dit recente kiekje zal namelijk al voldoende aandacht van je opslokken. Logisch ook, want haar pose laat wel heel weinig aan de verbeelding over! Al hoor je ons niet klagen, natuurlijk. En mocht je je ogen daar dan eindelijk van weggeslepen hebben ga je zo door naar het broekje! Op de foto zie je ‘m bijna geeneens! De enige reden dat we weten dat daar nog iets hangt is een dun draadje en metalen sieraad… Wat een pareltje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.