Wow: Hijgende Roxane Knetemann laat zich van achterkant filmen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is alweer even geleden dat Roxane Knetemann op professioneel niveau heeft gesport, maar ze houdt zichzelf nog steeds fit. 

Mooi zicht op achterkant van Roxane Knetemann in sportieve video

De prachtige NOS-analiste was vroeger natuurlijk een zeer getalenteerde wielrenster. Vandaar dat ze ook zo goed verslag kan geven van de sport. Maar inmiddels doet Roxanne zelf niet zo veel meer aan sport. Op professioneel niveau dan, want ze houdt zichzelf nog steeds erg fit. En om anderen te motiveren, plaatst ze daar altijd leuke foto’s en video’s van. En die worden natuurlijk flink gewaardeerd. Deze keer is Roxane een stuk gaan rennen. En de persoon achter haar heeft de camera al in de aanslag om daar een leuk filmpje van te maken. En een leuk filmpje is het zeker geworden. De video geeft een mooi zicht op het achterwerk van Roxane Knetemann.

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann beloont volgers met schitterende foto

Roxane Knetemann heeft sportief, maar aantrekkelijk pakje aan

Ondanks dat het koud is, besluit Roxane om toch maar een stuk over het strand te gaan rennen. En dat is natuurlijk zwaarder dan het lijkt. Dat zand is geen pretje om over te rennen en maakt alles een stuk zwaarder dan je zou denken. Maar toch besluit Roxane om haar stoute (hardloop)schoenen aan te trekken en lekker op pad te gaan. De rest van haar outfit is ook zeer sportief, maar ook wel een klein beetje aantrekkelijk. De ronde vormen van Roxane haar komen mooi naar voren in dit strakke pakje. Zeker omdat het filmpje van de achterkant genomen is. Zo heb je goed zicht op het strakke pakje van Roxane.
Roxane Knetemann in elk seizoen sportief

Niet alleen in de winter, maar ook de rest van het jaar doet Roxane haar uiterste best om in absolute topvorm te blijven. Ze pakt graag de fiets erbij of gaat lekker een stukje rennen. En op die manier weet Roxane haar zo mooi in vorm te houden. Dat is maar goed ook, want zo kan iedereen nog meer genieten van alle foto’s en video’s die de knappe analist op haar Instagram pagina plaatst. Wat voor weer het ook is, Roxane staat altijd klaar om even een stukje te gaan sporten.
Ook thuis op de bank is Roxane Knetemann ontzettend aantrekkelijk

Roxane laat zich dan misschien wat vaker van haar sportieve kant zien, maar ook thuis op de bank is de blondine erg aantrekkelijk. Je bent haar misschien wat vaker gewend in sportpakjes, maar haar vrijetijdskleding is ook niet mis. In een verleidelijk roze topje laat Roxane zich van haar beste kant zien. De aantrekkelijke blondine weet de foto af te maken met een lieve lach, waar menig man van zal smelten. Ondanks dat er vele mooie vrouwen actief zijn in de sport,- en televisiewereld weet Roxane zich nog steeds prima te onderscheiden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!