Wow: Froukje de Both stiekem vanuit de lucht gefilmd tijdens zonnebaden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Froukje de Both kennen we denk ik allemaal vooral van haar presentatrice rol in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Wanneer ze met vakantie is, wordt ze dan ook wel eens herkend, maar deze video ging misschien iets te ver…

Froukje de Both geniet intens van zon

De mooie Froukje de Both presenteert, onder andere, het RTL-programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Het woonprogramma is dagelijks te zien op de buis, maar, net als elk ander mens, heeft ook Froukje af en toe vakantie nodig. Onlangs is ze dus naar het heerlijke Curaçao gegaan om daar even lekker te ontspannen. In een video, die ze onlangs plaatste op haar Instagram, is te zien hoe ze heerlijk in het water aan het dobberen en zonnebaden is. Ze wordt gefilmd vanuit de lucht door Jordy Jansen. Zijn Instagram account staat vol met professionele foto’s en video’s, maar dat is niet alles. Jordy en Froukje zijn al een tijdje hartstikke gelukkig samen. Het ziet er dus naar uit dat ze saampjes zich even terug trekken om van elkaar en de rust te genieten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Froukje de Both (@froukjedeboth)

Froukje de Both deelt haar werkroutine

Voor het RTL-programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven, moet Froukje hard aan het werk. Ze staat ’s ochtends op en het werk begint al, ze moet er fris en fruitig uitzien voor de opnames. Wanneer ze dan weer thuis komt na een dag hard werken, kan ze nog even op de bank ploffen voor ze weer naar bed gaat en alles de volgende dag opnieuw begint. In een video die ze recentelijk op haar Instagram tijdlijn deelde met haar fans en volgers, is te zien hoe zo’n dag eruit ziet. In het bijschrift promoot ze een product dat bedoeld is voor de verzorging van je huid. Froukje moet natuurlijk veel in de make-up voor de opnames. Ze heeft dan ook niet elke opname dezelfde make-up op, dus tussendoor wordt dat ook weer aangepast. Daarvoor heeft ze die gezichtsverzorging dus nodig, niet omdat ze niet knap genoeg is, want dat is ze zeker. De mensen in de reacties lijken dat ook te vinden. Iemand reageert namelijk met: “Heb jij toch niet nodig. Je bent al mooi van jezelf, schoonheid.” Die kan je in je zak steken, Frouk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Froukje de Both (@froukjedeboth)

Froukje de Both motiveert je in deze korte video

Froukje de Both is tegenwoordig niet alleen maar presentatrice, maar ze heeft ook sinds kort een studie afgerond en is nu leefstijlcoach. Ze biedt zich dus aan om mensen te helpen met grip krijgen op hun leven en doelen te bereiken. Op haar Instagram is dat niet anders. Ze plaatst regelmatig video’s en foto’s waarin ze haar volgers en fans motiveert. Zo is het bijvoorbeeld een bekende tip om te manifesteren wat je graag zou willen in je leven en wat je graag wil zijn. Froukje plaatst een video waarin ze de complimenten geeft aan de kijker: “Supergoed bezig met manifesteren en visualiseren hoe jouw droomleven eruit zou moeten zien.” Toch geeft ze ook nog een tweede, hele handige en actuele tip. Ze vraagt namelijk aan haar kijker of ze niet willen vergeten om ook in het nu te leven en te omarmen wie ze zijn. Heel mooi gezegd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Froukje de Both (@froukjedeboth)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wat: Nicolette Kluijver verliest Expeditie Robinson-collega aan afkickkliniek

Het lijkt er sterk op dat Nicolette Kluijver zichzelf helemaal verliest in haar gloednieuwe relatie met haar collega. Zo lijkt de blondine het zelf voor zijn schandalen op te nemen...

Foto: Miljuschka Witzenhausen geeft haar lichaam helemaal cadeau

Bij de feestdagen horen cadeautjes, maar Miljuschka Witzenhausen neemt dit wel héél letterlijk...

Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Eén van de meest prachtige dames in Nederland is één jaartje ouder geworden. Dit viert ze door helemaal los te gaan in de club.