Wow: Dit zijn de mooiste foto’s van Wielrenster Demi Vollering

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 26-jarige Demi Volleringen heeft haar Instagram vol met leuke kiekjes staan. In dit artikel zie je de leukste van ze allemaal!

Demi Vollering voltooit bijzondere hattrick!

Wat een geweldige prestatie van Demi Vollering! Met haar overwinning in Luik-Bastenaken-Luik heeft ze haar al indrukwekkende voorjaarsseizoen nog meer kleur gegeven. Deze 26-jarige Nederlandse wielrenster heeft met haar ongelooflijke doorzettingsvermogen en vaardigheden een bijzondere hattrick voltooid, door niet alleen de Amstel Gold Race en de Waalse Pijl te winnen, maar nu ook Luik-Bastenaken-Luik. Het is duidelijk dat Demi Vollering momenteel in topvorm verkeert en haar concurrenten het nakijken geeft. Niet alleen haar prestaties zijn bewonderenswaardig, ook haar houding en persoonlijkheid zijn fantastisch. Ze is bescheiden en vriendelijk, maar heeft tegelijkertijd een ijzer sterke wil en een enorme passie voor de sport! Haar prestaties hebben haar nu al een plek gegeven in de geschiedenisboeken van het wielrennen en ze zal voor altijd herinnerd worden met onderstaand kiekje waar ze over heerlijk over de finish heen fietst in Luik.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Demi Vollering (@demivollering)

Beeldschone selfie van Demi Vollering!

Het is altijd leuk om een kijkje te nemen in het persoonlijke leven van onze favoriete sportsterren. En onlangs heeft Demi Vollering ons getrakteerd op een prachtige selfie die ons deed verbazen over haar mooie blauwe ogen! Naast dat Demi hard presteert op haar racefiets, is het ook een hele mooie vrouw om naar te kijken. Haar selfie laat zien dat ze niet alleen een geweldige sportster is, maar ook een natuurlijke schoonheid heeft.Het is fascinerend om te zien hoe verschillende talenten en eigenschappen samenkomen in één persoon, en Demi is daar een perfect voorbeeld van. Met haar vastberadenheid, passie en doorzettingsvermogen als wielrenster, en haar natuurlijke schoonheid als mens, is ze een inspiratie voor velen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Demi Vollering (@demivollering)

Demi samen met haar vriend Jan de Voogd

Jan de Voogd is de vriend van de getalenteerde wielrenster Demi Vollering. Hoewel Jan niet zelf een professioneel sporter is, heeft hij veel affiniteit met de sportwereld en is hij een belangrijke steun en toeverlaat voor Demi. Samen vormen Jan en Demi een geweldig team, en ze steunen elkaar in alles wat ze doen. Of het nu gaat om trainen voor wedstrijden, reizen naar buitenlandse bestemmingen of het delen van persoonlijke hoogte- en dieptepunten, deze twee zijn er altijd voor elkaar. Het is duidelijk dat Jan en Demi helemaal gelukkig met elkaar zijn als we kijken naar onderstaande foto!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Demi Vollering (@demivollering)

De knappe Demi straalt van geluk!

Demi Vollering heeft ons getrakteerd op prachtige foto’s van haar vakantie in Zwitserland, waar ze helemaal in haar element lijkt te zijn! Op een van de foto’s staat Demi samen met haar schattige hondje. Het is duidelijk te zien dat ze geniet van de rust en de natuur om haar heen. Het is mooi om te zien dat ze naast haar drukke carrière als wielrenster ook tijd neemt voor ontspanning en plezier. In dit geval lijkt Demi een grote liefde te hebben voor de natuur en haar lieve hond! We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst brengt voor Demi Vollering, zowel op als buiten de fiets!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Demi Vollering (@demivollering)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...