Wow! Dit is de bloedmooie vriendin van Spakenburg ster Vince Gino Dekker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu Spakenburg uit de Tweede divisie in de spotlight kruipt, wordt er ook meer bekend over de spelers. Zo ook Vince Gino Dekker, die ooit bij jong-Ajax speelde. Zijn vriendin is een echte voetbalvrouw en heeft absoluut ook de looks die daarbij horen!

Spakenburg tegen Utrecht bijgestaan door beeldschone supporter

Spakenburg laat vele monden open vallen met hun prestaties in de KNVB Beker. Maar naast de uitslagen van de wedstrijden Spakenburg tegen Utrecht of Groningen, viel na de wedstrijd ook een ontzettend mooie dame op. Namelijk de vriendin van sterspeler Vince Gino Dekker, genaamd Rox. Deze brunette is met 600 volgers op Instagram echt een onontdekte parel. Rox is moeder, dus deelt ze wat foto’s van haar kinderen, maar verder kunnen we vooral van haar schoonheid genieten. Als echte supporter van haar vriend Vince was ze natuurlijk ook bij de wedstrijd aanwezig. Hiervan deelde ze filmpjes. Ze is uiteraard erg trots op haar vriend die met zijn club een bijzondere prestatie levert in de beker.

 

Loopbaan van Vince Gino Dekker van Spakenburg

Vince Gino Dekker werd op 6 jarige leeftijd al gescout voor de jeugdopleiding van Ajax. Dat is knap, maar iets minder bijzonder als je bedenkt dat zijn vader ook profvoetballer was. Hij heeft in ieder geval het talent van zijn ouweheer overgenomen. Na enkele jaren bij jong Ajax te hebben gespeeld, ging Vince door naar jong AZ. Hier bleef hij een half seizoen, voordat hij naar het Deventerse team Go Ahead Eagels ging. Daarna kwam hij terecht bij Spakenburg. Zijn coach daar heeft aangegeven dat hij eigenlijk te goed is voor het niveau dat zij spelen. Ook zou Dekker aanbiedingen van andere teams hebben gehad, maar hij heeft het naar zijn zin en wil niet weg. Vorig jaar kwam hij wel in opspraak toen hij aankondigde naar de rivaal van Spakenburg te gaan. Hij gaf aan getekend te hebben bij VV IJsselmeervogels, maar is daar nooit heen gegaan. De fans van Spakenburg bedreigden de voetballer, wat ertoe leidde dat hij toch bij Spakenburg bleef. De actie zorgde er wel voor dat hij even verbannen werd naar het tweede.
Spakenburg coach Chris de Graaf over Vince Gino Dekker

Zijn huidige coach heeft in ieder geval erg veel vertrouwen in Vince Gino Dekker, hij heeft het hele team om de voorzetten van Dekker heen gebouwd. Dat klinkt bijzonder, maar coach Chris de Graaf heeft wel meer opvallende acties. Naast een team neerzetten dat met 1-4 van een Eredivisie ploeg wint, zegt Chris de Graaf openlijk dat hij Feyenoord wil loten in de halve finale. Dit komt omdat hij de assistent is van geweest van John de Wolf. De Wolf is zelf erg actief bij Feyenoord en het lijkt de Graaf dus een leuke strijd. Hij vind dat wedstrijden bij Feyenoord echt leven en dat wil hij met zijn club meemaken. Uiteraard hoopt de club ver te komen, maar mocht het tot de finale komen, dan schijnt er een probleem te zijn. De club ligt namelijk in een erg christelijk dorp. Daarom staat in de statuten van de vereniging dat zij niet op zondag voetballen. De finale van de KNVB beker staat gepland op een zondag. De coach heeft aangegeven dat hij denkt dat daar wel een oplossing voor te vinden zal zijn binnen de club. Ze moeten eerst nog de halve finale door.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!