Wow: Met zulke foto’s hoeft Demi de Boer niet lang op zoek naar nieuwe man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is al eventjes ’trouble in paradise’ tussen Demi de Boer en Ronnie Flex. De blondine hoeft echter niet te vrezen. Met deze prachtige foto’s zullen de mannen voor Demi in de rij staan!

Problemen in relatie Demi de Boer en Ronnie Flex

Het is geen geheim dat Demi de Boer een oogverblindende vrouw is. Ze heeft een prachtig gezichtje en daarbij óók nog eens een hartstikke lekker lijf! Welke man wil dat nou niet? We kennen Demi vooral van haar bekende vader: Ronald de Boer. Daarnaast heeft de influencer een relatie met de bekende zanger, rapper en producer, Ronnie Flex. Samen hebben ze een prachtig dochtertje, maar helaas lijkt er flink wat wrijving te zijn tussen dit powerkoppel. De twee hebben een tijdje samen gewoond, maar dat lijkt verleden tijd. In haar Instagram verhaal vertelt Demi een tijdje terug dat zij en Ronnie inderdaad ervoor gekozen hebben om een tijdje apart van elkaar te gaan wonen. “Wij zijn nog steeds een gezin, maar voorlopig in een andere vorm”, schrijft de blondine. Het lijkt er dus op alsof ze nog wel bij elkaar zijn, maar hoe lang zou het duren voordat deze relatie stukloopt? Laten we voor hun kindje in ieder geval hopen dat Demi en Ronnie hun problemen kunnen oplossen en snel weer een fijn, gelukkig en compleet gezinnetje kunnen vormen.

Demi de Boer steelt mannenharten met deze foto!

Dat Demi de Boer en Ronnie Flex ervoor hebben gekozen om even apart te gaan wonen, zorgt voor ontzettend veel verwarring. Nergens wordt nog bevestigt dat het stel dus ook uit elkaar gaat, maar door uit elkaar te wonen, lijk je ook te impliceren dat je uit elkaar gaat…toch? We laten het antwoord op die vraag voorlopig maar even in het midden. Wat we wél weten is dat Demi gewoon doorgaat met prachtige foto’s van zichzelf plaatsen op haar Instagram. Ze weet precies hoe ze haar mannelijke volgers moet betoveren met haar heerlijke looks. Zo plaatste ze onlangs een foto van zichzelf aan een tafeltje. De foto werd waarschijnlijk gemaakt door degene die tegenover haar zat tijdens het etentje. Het mooie van deze foto is de romantische kaarsverlichting, maar daarnaast kan niks op tegen het beeldschone aangezicht van Demi. Ze leunt met één arm op de tafel en kijkt heel lief en tegelijkertijd verleidelijk de camera in. Ze draagt een topje met een heerlijk laag uitgesneden hals en omdat ze een beetje over de tafel heen buigt, zijn haar heuvels perfect te zien! Met deze foto zal ze elke man kunnen strikken!
Demi de Boer zingt deuntje met vader Ronald de Boer

Het is intussen wel bekend dat Demi de Boer en Ronald de Boer een gast optreden mochten houden tijdens het programma The Masked Singer. Samen waren ze het draken duo en betoverden ze iedereen met hun ontzettend leuke performance! Demi deelt op haar Instagram dat ze het mega naar haar zin heeft gehad. In het bijschrift zegt ze: “Wat een geweldige ervaring was dit!” Op de laatste slide kun je een klein stukje van het optreden zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...