Wow: Davina Michelle verrast volgers met stout nummertje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle lijkt te willen bewijzen dat ze absoluut geen lieverdje is…

Davina Michelle pakte eerder al succes met hitsingles zoals Skyward, Hyper, Sweet Water en Beat Me, maar nu lijkt de zangeres het even helemaal anders te gaan doen. Terwijl haar nieuwe cover van Suzan & Freek uit het programma Liefde voor Muziek viral gaat, broedde ze op nóg een nummertje!

Davina kondigt stout nummertje aan: No Angel

Hoewel Davina Michelle vooral bekend werd via covers, heeft ze inmiddels een mooie reeks eigen nummers neergezet die grijsgedraaid worden bij haar Nederlandse fans. Haar volgende hit staat alweer klaar. Hoewel, stiekem had ze ‘m al een keertje ten gehore gebracht. Haar volgers schreeuwden werkelijk om een release. Gelukkig luistert Davina goed naar haar fans, want de nieuwe song is er! Het liedje heet No Angel. Hiermee geeft de blonde zangeres dus zelf ook toe wat we met z’n allen al wisten: rock chick Davina is beslist geen engeltje! Eerder deed ze dit ‘stoute’ nummer al aan tafel bij HLF8, de talkshow van Johnny de Mol. Deze viel kennelijk in de smaak, want ze kreeg veel positieve reacties over het nummer. Eén hiervan plaatst ze op haar Instagram; “When will you drop No Angel?”. Die vragende volgers krijgen nu dus hun zin, het nummer wordt namelijk eindelijk officieel uitgebracht.

Goud van Suzan & Freek gecoverd door Davina

Tijdens de eerste uitzending van het Belgische Liefde voor Muziek had Davina Michelle, net als toen ze doorbrak in Beste Zangers, direct een enorme hit te pakken! In het programma, waarin Suzan & Freek de hele aflevering centraal stonden, had Davina gekozen om Goud te coveren, omdat dit altijd al de favoriet van de blondine is geweest zegt ze via Instagram: “When @Liefdevoormuziek asked me which song I wanted to cover from and for @Suzanenfreek I immediately claimed ‘Goud’😂 Even though all of their songs are masterpieces, this one has always been my favorite“. Ze heeft het niet alleen in het Nederlands gezongen, de zangeres mixte het met Engels. En dat pakte goed uit, ze gaat nu trending met haar cover; hij is al honderdduizenden keren gestreamd!

Lees ook: Foto: Davina Michelle grijpt zichzelf beet in leren broek

Davina Michelle komt met live concert in Ahoy

Davina Michelle kondigt haar live-concert aan. De zangeres is al een tijdje bekend door haar covers, en eigen nummers. Nu mag ze die eigen nummers dus voor een live-publiek gaan spelen. Dit doet ze in niet zomaar een theater, dit doet ze in Rotterdam Ahoy. Met een maximale capaciteit van 16.5 duizend plaatsen is dit één van Nederlands grootste theaters. De blondine vindt het dan ook een hele eer dat ze in dit stadion mag optreden voor haar fans; “I now get to play them LIVE AT MY OWN CONCERT in Ahoy Rotterdam😱😱😱♥️ THANK YOU♥️ Time flies when you’re having fun” Davina is dus zeker blij, met haar plek in Ahoy. En zeker verdiend, want de zangeres gaat ontzettend lekker.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...