Wordt Barbara Baarsma de eerste vrouwelijke premier?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je zal haar vast kennen van haar optredens in tv programma’s als JINEK, waar ze regelmatig haar ongezouten mening deelt. Barbara Baarsma is de expert op het gebied van economie, de stem van de ondernemer in de coronacrisis en de knappe kop die Nederland de crisis uit zou kunnen leiden. Toch wil Barbara liever niet premier worden.

Barbara Baarsma heeft een visie. Dat is wel duidelijk als je haar ziet praten in diverse talkshows. Zeg je powervrouw, dan zeg je Barbara Baarsma. Gedreven en maatschappelijk betrokken, dat is zij.

Lees ook: Nederland heeft Marieke van de Zilver nodig in Coronatijd

Barbara for president

Barbara zou zich zo verkiesbaar kunnen stellen als de volgende premier van het land. Met Barbara aan het roer komt Nederland de coronacrisis wel door. Daarbij worden met Barbara de persconferenties ook een stuk leuker om te kijken. Zelf hoeft ze niet zo nodig het torentje in, maar er zijn genoeg redenen waarom ze op zijn minst zich een beetje met het beleid mag gaan bemoeien.

In deze onzekere tijd is het prettig iemand aan het roer te hebben die verstand heeft van zaken. Iemand die nadenkt over wat ze zegt en het met een hoop charme en charisma weet te brengen. Als je kijkt naar haar optredens in JINEK, dan kan je wel zeggen dat Barbara aan die eisen voldoet.

Lekker eigenwijs

Ze is een pittige tante die goed op de hoogte is van de laatste feiten. Hoe ze dan zoveel weet? Simpel, Barbara wil continu blijven leren. Als ze ergens niet meer bijleert, dan houdt Barbara Baarsma het voor gezien. Ook trekt ze lekker haar eigen pad en luistert niet te veel naar anderen. Daar was ze vanaf jongs af aan al goed in. Toen ze twee jaar was, besloot ze met knuffelpop en al het huis te verlaten, omdat ze het zelf beter wist. Die mentaliteit heeft ze nu nog. Lekker eigenwijs en altijd op de hoogte.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!