Wisseling van de wacht: Gaat Jip van den Bos eindelijk Roxane Knetemann vervangen bij Vandaag Inside?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het ziet er naar uit dat de knappe Jip van den Bos het stokje gaat overnemen van Roxane Knetemann bij Vandaag Inside. Krijgen we dan eindelijk een knappe wielercommentator?

Jip van den Bos zat recent als wielerdeskundige bij De Oranjezondag van Hélène Hendriks. Daar heeft ze vooral haar mening en kennis gedeeld over de Ronde van Vlaanderen. Iedereen was te spreken over haar aanwezigheid. Als zij zo doorgaat is de kans groot dat ze binnenkort Roxane Knetemann vervangt bij Vandaag Inside!

Jip van den Bos wordt de nieuwe wielerdeskundige

Het ziet er naar uit dat Jip van den Bos eerst getest wordt op haar kennis en kunsten door aan tafel te komen in De Oranjezondag! Vaker worden hier commentatoren geplaatst die daarna overgaan naar het grote Vandaag Inside. Op dit moment word het plekje aan de bar warm gehouden door Roxane Knetemann. Al is menig Nederland daar niet heel erg over te spreken. Veel mensen vinden haar nogal irritant. Dit komt doordat ze zich vaak wilt bemoeien met onderwerpen waar ze totaal geen verstand van heeft. Zodra Wilfred Genee haar wel een vraag stelt zit ze niet op te letten en heeft ze meestal niet gehoord waar het over gaat! Of de jonge Jip ook echt beter is in het werk als wielercommentator dan Roxane weten we nog niet. Maar 1 ding is zeker, ze is veel leuker om naar te kijken!

Jip-van-den-bos-met-hond

Roxane Knetemann gaat de zee op

Recent is het bekendgemaakt dat Roxane Knetemann, samen met onder andere Nicolette Kluijver, mee doet aan het tv programma Over de oceaan. In dit programma gaan 5 bekende Nederlanders met een zeilboot in ongeveer een maand 5.100 km zeilen over de Atlantische Oceaan. De deelnemers vertrekken vanaf Las Palmas richting het Caribisch gebied. Tijdens deze reis is er geen volgboot en zijn er ook geen hulpdiensten bereikbaar! Ze moeten dus echt samen zien te overleven. Roxane gaf al aan dat de vraag voor haar deelname voelde als eentje die maar eens in je leven voorbij zal komen. Ze gaat er vanuit dat haar deelname herinneringen voor haar hele leven zullen opleveren. Fans kunnen dan ook niet wachten om het programma te bekijken!

Roxane-knetemann-in-roze-jurk

Meer zien van Jip van den Bos kan op Instagram

Benieuwd naar de looks van de knappe Jip van den Bos? Neem dan een kijkje op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...