Wint Samantha Steenwijk De Verraders?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het bedrog en de huichelarij is bijna op een einde, maar niet voordat de zilverschat verdeeld is. Een mooie laatste poging voor de kandidaten om elkaar nog een keer te misleiden. Gaat de geniepige Samantha er met de buit vandoor in dit psychologisch spel.

Samantha Steenwijk is een van de overgebleven kandidaten in de spannende, psychologische spelshow De Verraders.  Een handjevol kandidaten hebben de finale gehaald en een van hen is de laatst overgebleven verrader. Iedereen kan elkaar nog een laatste keer een oor aannaaien. Daarom blijft de Verraders tot het laatste moment zeer spannend.

Lees ook: Hebben ‘De Verraders’ met Samantha Steenwijk een monster in huis gehaald?
Samantha vs. de rest

Zaterdag is het zo ver. Dan wordt de winnaar bekend van het meest meeslepende spel op de Nederlandse televisie. De grote vraag is of verrader Samantha er met de zilverschat vandoor gaat. Zij staat als laatste verrader tegenover de getrouwen. In de laatste aflevering wist zij sluw medeverrader Holly Mae Brood weg te stemmen, waardoor ze weinig concurrentie meer heeft voor de schat. Al schoot dat bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.
Het is maar een spelletje

Kees Boot, Holly Mae Brood en Diederik Jekel waren de oorspronkelijke drie Verraders. Maar toen Diederik werd ontmaskerd besloten de verraders er een nieuwe bondgenoot bij te zoeken. Dat werd Samantha. En daar kregen ze later erg veel spijt van. Samantha was zo goed in haar rol als verrader dat ze niet alleen de meeste kandidaten uit het spel wist te stemmen, maar ook haar twee medeverraders wist te elimineren. Die sluwheid werd haar niet in dank afgenomen, aangezien ze meerdere doodsbedreigingen heeft gekregen van fans van het programma. De verraders is dus veel meer dan slechts een spelletje.
Lieve Samantha

Samantha zal een beetje aan haar imago moeten werken de komende tijd. Door haar optreden in De verraders zal ze voorlopig niet gezien worden als een heel aardig persoon. Maar de zangeres is al weer aan het werk om mensen hun blik op haar te veranderen. Op haar Instagram plaatst ze veel foto’s om te laten zien hoe leuk ze is. Van een gezellige oranje pruik op Koningsdag tot een gezellige foto met haar viervoetige vriend. Hopelijk helpt het mensen om in te zien hoe leuk Samantha eigenlijk is.
Seizoen 2 op komst

Of Samantha nu wel of niet wint, het avontuur krijgt nog een staartje. Er is namelijk een seizoen 2 aangekondigd door RTL. De Verraders haalde zulke goede cijfers dat RTL halverwege het eerste seizoen al een nieuw seizoen bestelde. Welke bekende Nederlanders er te zien zullen zijn in een nieuw seizoen van dit bloedstollende psychologisch avontuur is nog niet bekend.  Ook zitten er misschien buitenlandse kopieën aan te komen. Er staan dus nog een hoop spannende momenten te wachten.

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!