Hebben ‘De Verraders’ met Samantha Steenwijk een monster in huis gehaald?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De grootste Mindfuck op de Nederlandse televisie behaalt een nieuw hoogtepunt. In De Verraders probeert een groep bekende Nederlanders de Judassen onder hen weg te stemmen. Wie valt te vertrouwen en wie is eigenlijk bezig de boel te verzieken? Daarmee is de Verraders al een flink psychologisch spel, maar de vorige aflevering gooit nog wat extra olie op het vuur.

Voorheen was het alleen de vraag aan de getrouwen, de groep BN’ers die strijden om de buit, wie er van hen te vertrouwen viel. Nu lijken de verraders met het zelfde probleem te kampen. Ze hebben namelijk Samantha Steenwijk aan hun ranks toegevoegd. Maar of ze valt te vertrouwen is nog maar de vraag. En dat zorgt natuurlijk voor een extra portie spanning en sensatie onder de groep. De meest spannende televisieserie van Nederland heeft dus een extra stukje sensatie te pakken.

Lees ook: Holly Mae Brood in spannende serie de Verraders

Een monster in huis

“We hebben een monster in huis gehaald” zegt acteur Kees Boot na het nachtelijke onderonsje tussen de verraders uit het programma. De drie Judassen in het spel leken zo’n voorsprong te hebben op de rest, maar na een enorme plottwist liggen de verhoudingen weer heel anders. Ook zij vertrouwen elkaar niet meer. Nu Samantha geen speler, maar verrader is geworden neemt ze gelijk de leiding. Ze speelt al vanaf het eerste punt een spelletje met de andere verraders. Als er iets duidelijk is dan is het dat Samantha het spel voor zichzelf speelt.

Een nieuw verbond

Toen Diederik Jenkel uit het spel gestemd werd door de rest van de groep wisten verraders Kees Boot en Holly Mae Brood dat ze versterking nodig hadden. Dan maar een risico nemen en een van de spelers aan hun kant halen. Samantha Steenwijk ging maar al te graag in  op dat aanbod en is nu officieel een van de verraders uit de serie. Ze is alleen wel bloedfanatiek en dat zit Kees niet bepaald lekker. “Gaan we samenwerken, of gaan we elkaar tegenwerken?” vraagt Kees tijdens het nachtelijke onderonsje van de verraders.  Samantha verzekert hem ervan dat ze aan zijn kant staat, maar Kees twijfelt ernstig aan zijn nieuwe bondgenoot. Toch gaan ze met elkaar in zee. Eerste agendapunt, Steven Kazàn moet hoe dan ook weg. Hij is namelijk de enige die Samantha niet vertrouwd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTL (@rtl.nl)

Over lijken

Kees heeft misschien wel zijn eigen doodsvonnis getekend door Samantha aan boord te halen. Het is namelijk vrij zeker dat Kees de volgende aflevering het kasteel uit wordt gestemd. Samantha voert ondertussen haar eigen plan. Logisch ook, want het spel is niet bedoeld om vrienden te maken. Het gaat maar om om één ding: zoveel mogelijk onschuldige deelnemers uit het programma krijgen, zodat je er als verrader er met het zilver vandoor kan gaan. Wil je het programma winnen, dan zal je over lijken moeten gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.