Win: Gratis bioscoopkaarten voor The Bikeriders!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel er ontzettend vaak films en series over auto’s uitkomen, blijven motoren een beetje achter. Da’s natuurlijk niet eerlijk, moeten de makers van The Bikeriders gedacht hebben. Motorliefhebbers kunnen hun geluk dus niet op met deze topfilm!

Hoewel de bioscoop natuurlijk de ideale plek is om je liefje mee naar toe te nemen, komt er ook wel eens een film langs die je gewoon met de ‘boys’ moet kijken. The Bikeriders is er zo een! Zeker voor groepen die een passie voor motoren delen! Kijk ‘m wel op eigen risico: het kan héél goed dat je ná The Bikeriders serieus nadenkt om je eigen motorbende te beginnen!

Waar gaat The Bikeriders over?

The Bikeriders, met in de hoofdrollen Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy en Norman Reedus, volgt de opkomst van een motorclub uit het midwesten van de Verenigde Staten, de Vandals. Gezien door de ogen van de leden, evolueert de club in de loop van tien jaar van een verzamelplaats voor outsiders naar een meer sinistere bende, die de unieke manier van leven van de oorspronkelijke groep bedreigt.

The Bikeriders is vanaf 4 julie te zien in de Nederlandse bioscopen!

Win kaarten voor The Bikeriders

Heb jij ook zin in grofweg 2 uur vol met mannelijk vermaak? Stuur dan snel een mailtje naar info [at] mannenzaken.nl, en wie weet scheuren die tickets binnenkort jouw brievenbus binnen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle.