Win gratis bioscoopkaarten voor horrorfilm Tarot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe klinkt een avondje gratis griezelen in de bioscoop? Overdag een terrasje, en dan als het begint te schemeren naar horrorfilm Tarot. Klinkt als een ultieme lentedag, toch?

Wat is er precies eng aan een setje tarotkaarten? Dankzij deze film wil je nóóit meer iets van waarzeggerij of voorspellingen hebben! Kan jij wel tegen een film vol klassieke schrikmomentjes? Lees dan snel verder hoe je kans kunt maken op gratis kaarten voor Tarot!

Waar gaat Tarot over?

Wanneer een groep overmoedige vrienden de heilige regel van tarotlezingen schendt (gebruik nooit het spel kaarten van iemand anders), ontketenen ze ongemerkt een gruwelijk kwaad dat in de kaarten gevangen zat. Eén voor één komen ze oog in oog te staan met de dood en moeten ze alles in het werk stellen om te ontsnappen aan de noodlottige toekomst die in hun lezing is voorspeld.

Tarot draait vanaf 9 mei in de Nederlandse bioscopen.

Kaarten winnen voor Tarot?

Hoe je kans maakt op de gratis bioscoopkaarten voor deze ijzingwekkende horrofilm? Stuur gewoon een mailtje naar info [at] mannenzaken.nl om mee te dingen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!