Wilfred Genee krijgt klappen na positieve woorden over Ajax: ‘Pleur toch op jongen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doorgewinterde Feyenoorder Boskamp schrok misschien wel een beetje van zichzelf toen hij Ajax een redelijke kans gaf tegen Brighton. De oplossing? Even goed afreageren op Wilfred Genee!

Boskamp wil helemaal niet over Ajax praten

De Instagramvideo begon op een ontspannen toon met Genee die Boskamp geduldig introduceerde in de wereld van social media. “Hé Jan, dit is nou social media. Kijk: iemand met een telefoon”, legde de ‘Vandaag Inside’-presentator uit. Jan, onverstoord door de technologie, reageerde met een scherpe reactie: “Ja, dat heb ik net van Wimpie gezien, ze hebben mij ook een keer bij ’n pipi gehad. Kun je dat nog herinneren?” grapte hij, refererend aan een eerder incident waarbij alleen zijn voorhoofd zichtbaar was.

Het gesprek nam echter een fysieke wending toen Wilfred Genee, ook bekend als ‘ladyshave’, Boskamp om een voorspelling vroeg voor de aanstaande wedstrijd tussen Ajax en Brighton. De trouwe Feyenoorder verraste met een voorzichtige analyse: “Ajax zit in een stijgende lijn, maar ik verwacht dat Brighton nog wel iets sterker is.” Toen Boskamp een gelijkspel voorspelde, kapte Genee het gesprek onverwachts af met: “Tijd is om”, wat resulteerde in een spontane duw en flinke krachttermen van Boskamp, die door Talpa maar zijn weggepiept. Wilfred Genee ontving deze met een onverstoorbare schaterlach.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!