Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Geraldine Kemper weet alles van sauna’s

De Grote Vooroordelen Show is een podcast waar Geraldine Kemper en Gwen van Poorten het wekelijks over allerlei ‘gênante’ onderwerpen hebben. In de podcast hebben de twee dames het over naar de sauna gaan en hier weet Geraldine verdomd veel over te vertellen. Ze vertelt uitgebreid over hoe opgieting werkt, en andere activiteiten die je kan doen. De blondine vertelt ook naar welke sauna ze op regelmatige basis heen gaat. Ze vindt het heerlijk! Op de dagen dat het bad dag is, zal je haar echter absoluut niet treffen in de sauna. De bad dag is vaak één dag in de week waarop het toegestaan is om badkleding te dragen en daar is Geraldine niet zo van, ze wil zich lekker vrij voelen!

De sauna waar je Geraldine Kemper kan tegenkomen

In welke sauna kun je Geraldine dan vinden? In de podcast vertelt ze dat haar favoriete sauna Fort Resort Beemster is, gelegen in Zuidoostbeemster. Dus wil jij de kans vergroten om Geraldine Kemper tegen te komen? En dan niet zomaar een plek, maar in de sauna? Dan weet je nu naar welke sauna je moet gaan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper in mini badkleding

Geraldine Kemper weet van geen ophouden en deelt weer een ontzettend lekker kiekje. Ze is op een prachtig strand ergens in het buitenland met een kraakheldere zee, maar ze weet de aandacht weer volledig naar zich toe te trekken. Die achtergrond is leuk, maar Geraldine geposeerd in badkleding met haar prachtige lach… daar raakt ze een gevoelige snaar mee. Ze heeft een prachtig lichaam, een ontzettend leuk karakter en serieuze blik dat weer heel verleidelijk is. Hieronder zie je haar foto. Ze weet goed hoe ze haar volgers blij kan maken met die prachtige foto’s van haar. Haar Instagram profiel staat er helemaal vol mee. Dus volg je haar nog niet op dit moment? Ga dan eens een kijkje nemen, want het is een geweldige vrouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Gwen van Poorten zoent ex van Geraldine Kemper

In de podcast komt Gwen uit met het verhaal dat ze in het verleden met de ex van Geraldine heeft gezoend. Gwen werd onder druk gezet door een vriendin dat ze het moest vertellen tegen Geraldine. Dit was in de periode gebeurd dat de dames samen een actieve rol hadden in het programma S*****n en Slikken op BNN VARA. Op dat moment kenden ze elkaar helemaal niet goed en dat maakte het erg moeilijk voor Gwen om dit te vertellen. De brunette hield hier een naar gevoel aan over. Ondanks de druk van Gwen’s vriendin heeft ze het tot de podcast voor haar gehouden. Geraldine vertelt dat dit achteraf gezien ook maar beter was. Ze heeft namelijk tot op heden de langste relatie gehad met de betreffende ex. Geraldine is heel benieuwd hoe goed Gwen haar ex vond zoenen, maar daar weet ze dus niks meer van. Geraldine heeft een hele hoop exen en Gwen onthult het geheim dat ze op het moment één van die exen wel ziet zitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!