Wil je ‘actie’ op Big Brother-slaapzaal zien? Let op duimpjes!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is voor Big Brother-bewoners niet meer mogelijk om samen ‘stiekem’ een avontuurtje te beleven. Dat maakt het voor de kijker wél makkelijker…

Wat gebeurt daar onder de lakens? Van dat probleem gaan kijkers van dit seizoen van Big Brother geen last hebben! Er zijn namelijk strenge regels opgesteld op het gebied van wederzijdse toestemming als het gaat om nachtelijke avontuurtjes. We gaan dit seizoen daarom extreem goed op opgestoken duimpjes letten! Liese Luwel en haar medebewoners zijn gewaarschuwd…

Lees ook: Liese Luwel (28) van Big Brother gaat voor de winst

Big Brother-regel: duim omhoog = gaan met die banaan!

Volgens de nieuwe regels van Big Brother, die in veel landen aangenomen zijn nadat er in de Spaanse versie van de realityshow een grote rel ontstond aangezien twee bewoners bezig waren, maar het niet duidelijk was of de dame wel toegestemd had. Zulke problemen willen de producers natuurlijk vermijden in de toekomst, dus is er een duidelijk signaal voor wederzijdse toestemming bepaald: steek je duim omhoog richting de camera, dan weet iedereen meteen dat beide partijen ook echt ‘zin’ hebben. Dit betekent voor de kijker ook dat er voortaan niet meer ouderwets gezocht moet worden naar ‘actie’ op de slaapzalen, zoals op de foto hierboven. Let gewoon op die opgestoken duimpjes, dan weet je dat je goed zit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!