Wil je ‘actie’ op Big Brother-slaapzaal zien? Let op duimpjes!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is voor Big Brother-bewoners niet meer mogelijk om samen ‘stiekem’ een avontuurtje te beleven. Dat maakt het voor de kijker wél makkelijker…

Wat gebeurt daar onder de lakens? Van dat probleem gaan kijkers van dit seizoen van Big Brother geen last hebben! Er zijn namelijk strenge regels opgesteld op het gebied van wederzijdse toestemming als het gaat om nachtelijke avontuurtjes. We gaan dit seizoen daarom extreem goed op opgestoken duimpjes letten! Liese Luwel en haar medebewoners zijn gewaarschuwd…

Lees ook: Liese Luwel (28) van Big Brother gaat voor de winst

Big Brother-regel: duim omhoog = gaan met die banaan!

Volgens de nieuwe regels van Big Brother, die in veel landen aangenomen zijn nadat er in de Spaanse versie van de realityshow een grote rel ontstond aangezien twee bewoners bezig waren, maar het niet duidelijk was of de dame wel toegestemd had. Zulke problemen willen de producers natuurlijk vermijden in de toekomst, dus is er een duidelijk signaal voor wederzijdse toestemming bepaald: steek je duim omhoog richting de camera, dan weet iedereen meteen dat beide partijen ook echt ‘zin’ hebben. Dit betekent voor de kijker ook dat er voortaan niet meer ouderwets gezocht moet worden naar ‘actie’ op de slaapzalen, zoals op de foto hierboven. Let gewoon op die opgestoken duimpjes, dan weet je dat je goed zit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!