Wil je ‘actie’ op Big Brother-slaapzaal zien? Let op duimpjes!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is voor Big Brother-bewoners niet meer mogelijk om samen ‘stiekem’ een avontuurtje te beleven. Dat maakt het voor de kijker wél makkelijker…

Wat gebeurt daar onder de lakens? Van dat probleem gaan kijkers van dit seizoen van Big Brother geen last hebben! Er zijn namelijk strenge regels opgesteld op het gebied van wederzijdse toestemming als het gaat om nachtelijke avontuurtjes. We gaan dit seizoen daarom extreem goed op opgestoken duimpjes letten! Liese Luwel en haar medebewoners zijn gewaarschuwd…

Lees ook: Liese Luwel (28) van Big Brother gaat voor de winst

Big Brother-regel: duim omhoog = gaan met die banaan!

Volgens de nieuwe regels van Big Brother, die in veel landen aangenomen zijn nadat er in de Spaanse versie van de realityshow een grote rel ontstond aangezien twee bewoners bezig waren, maar het niet duidelijk was of de dame wel toegestemd had. Zulke problemen willen de producers natuurlijk vermijden in de toekomst, dus is er een duidelijk signaal voor wederzijdse toestemming bepaald: steek je duim omhoog richting de camera, dan weet iedereen meteen dat beide partijen ook echt ‘zin’ hebben. Dit betekent voor de kijker ook dat er voortaan niet meer ouderwets gezocht moet worden naar ‘actie’ op de slaapzalen, zoals op de foto hierboven. Let gewoon op die opgestoken duimpjes, dan weet je dat je goed zit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.

Suzanne Schulting maakt foto tussen haar eigen benen op vol terras

Suzanne Schulting trakteert haar volgers op een nieuw plaatjes dat absoluut de moeite waard is om te bekijken!

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.