Wij weten hoe Gwyneth Paltrows van onder ruikt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

…en het heeft maar 75 dollar gekost! Als jij nou ook wil weten hoe Gwyneth Paltrow ‘van onderen’ geurt, dan moeten we je teleurstellen. Je bent namelijk te laat. He-le-maal uitverkocht! Toch benieuwd? Volg je neus, en lees verder…

gwyneth Paltrow is niet de prostitutie ingegaan. Ook heeft ze niet met de benen wijd in een ‘kom eens ruiken’-kraampje op de kermis gestaan. En nee, haar ex Chris Martin heeft niet verschrikkelijk uit de school geklapt. Toch weten duizenden ‘gelukkigen’ nu waar de poenerige poeni van deze Hollywoodster naar ruikt. Hou maar op met gissen, de exacte aroma’s raad je toch nooit. Alvast een hint: geen makreel, haring of garnalencocktail.

Hebben!

Een kleine hoeveelheid achtergrondinfo is noodzakelijk: wie Gwyneth een beetje kent, weet dat de blondine naast haar acteercarrière ook een zeer succesvolle lifestyleblog met webshop runt, Goop genaamd. Via die site prijst de Iron Man-actrice net als collega-kwakzalver Marie Kondo allerlei snuisterijen voor de schatrijke, maar immens verveelde vrouw aan. Wat dacht je van een gouden die je als sieraad om je nek draagt? 150 piek. Of een waterfles met daarin een spiritueel kristal? 84 euro!

Geurkaars of Scheurkaars?

Haar bestverkopende product? Een scheur- uh, geurkaars met de naam ‘This smells like my ‘. Hij is pas net uit, maar is nu dankzij duizenden nieuwsgierige viespeuken al helemaal uitverkocht. Zelfs het prijskaartje van 75 dollar wist de geïnteresseerden niet af te schrikken. Gwyneth bood al meer kaarsen met vertrouwde geurtjes aan via haar webshop, maar niemand had na ‘boomgaard’, ‘wierook’, ‘roos’ en ‘kerk’ de stap naar ‘mijn vagijn’ verwacht.

Heretic This Smells Like My  Candle

Het verhaal achter deze opvallende geur gaat minder diep dan je denkt: Gwyneth werkte met een parfummaker aan een nieuwe lijn kaarsen, toen er ineens een voor haar héél bekend aroma langskwam. Met de ingrediënten bergamot, cederhout, Damaskusroos, muskuszaad, en geraniums schijn je dus zeer dicht in de buurt te komen van Gwyneths bloempje. Een beetje zoals het in ’n gemiddeld new age-kruiden- en specerijenwinkeltje ruikt dus.

Do you smell what The Rock is cookin’?

Gwyneths opvallende koopwaar lokte ontzettend veel reacties uit op het wereldwijde web. Zo riep een Amerikaanse komiek meteen op om nu ook een geurkaars voor de vrouwen op de markt te brengen met het lustopwekkende luchtje van Dwayne ‘The Rock’ Johnson’s . The Rock gaf direct antwoord: “al geprobeerd om te maken, maar brandde steeds m’n ballen.” Gwyneth kon lachen om alle parodieën. En ze kon blijven lachen toen ze haar bankrekening bekeek.

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.