Wielrenster Puck Moonen slaat fel terug op kritiek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor Puck Moonen, die inmiddels bekend staat als de mooiste wielrenster, is het geen fijne week. Ze zou namelijk oorspronkelijk een aantal Waalse klassiekers rijden, maar is uiteindelijk nergens gestart. En dat zorgde voor een zee aan kritiek. Daar slaat Puck nu hard op terug.

Als topsporter moet je goed kunnen omgaan met kritiek, dat is iets wat Puck Moonen niet onbekend is. Maar dat er deze week zoveel kritiek over haar heen zou komen, had de mooiste wielrenster van Nederland ook niet zien aankomen. Ze moest eerder al een ronde skippen vanwege een verkeerde coronatest, behaalde bij de race daarvoor de finish niet en zei ook een aantal andere rondes af. En dat wordt Puck allemaal niet in dank afgenomen. Het lijkt niet zo te boteren tussen haar en haar ploeg momenteel.

Lees ook: Puck Moonen’s nieuwe trainingsoutfit op foto
Breuk met haar team

Haar ploeg vind al de afzeggingen op zijn zachtst gezegd niet heel fijn. Davy Wijnant, de ploegmanager van Puck, vindt het een gebrek aan verantwoordelijkheid. Hij vindt het dus absoluut niet kunnen om zo laat nog af te zeggen. Ze gaan intern bekijken wat ze met de kwestie aan moeten. Het lijkt er dus op dat Puck gedonder heeft met haar ploeg en ploeggenoten. Al ontkent Puck dat stellig. Volgens haar wordt ze opgesteld op wedstrijden die ze nog niet aankan. Haar valt dus niets te verwijten. Hoe de vork ook in de steel zit, dit hele verhaal lijkt nog een staartje te krijgen.
Puck voelt zich teleurgesteld

Puck is best geschrokken van alle heisa rondom haar afzeggingen. Ze vindt het allemaal niet echt netjes. De wielrenster kampt namelijk met heftige paniekaanvallen, waarvan ze er twee dagen voor de koers en de dag voor de koers tijdens haar training last van had. “Het is moeilijk om mijn frustratie onder woorden te brengen op dit moment”, liet Puck weten. En voor wie haar volgt op Instagram weet dat Puck enorm hard heeft getraind om al die wedstrijden te kunnen rijden. Ze deelt namelijk de ene na de andere trainingsfoto. Zelf zal ze dus ongetwijfeld flink balen van de hele situatie.

Puck pakt door

Ondanks alles denkt Puck er absoluut niet aan om te stoppen. Sterker nog, ze blijft juist trainen om ervoor te zorgen dat ze straks wel weer alle wedstrijden aan kan. Ze weet nog niet goed wat haar paniekaanvallen veroorzaakt, maar zegt dat ze er wel mee bezig is. Misschien is het de stress van de laatste tijd. Er ligt natuurlijk vanuit haar ploeg veel druk op haar schouders om weer aan de slag te gaan. Het kan misschien nog wel even duren voordat je Puck weer in grote wielerrondes kan bekijken, maar weet dat de topsporter momenteel alles op alles aan het zetten is om haar comeback te kunnen maken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!