Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Puck Moonen deelt een leuke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat zichzelf helemaal zien. Ook komt iemand anders hierbij goed in beeld!

Onze wielrenster Puck Moonen heeft opvallende beelden gedeeld op Instagram. Ze heeft een video gedeeld waarin ze onder haar dekens aan het filmen is. Ze filmt niet alleen haar prachtige vormen, maar ook wie naast haar ligt! Dit is alleen niet wie je zou verwachten. Puck heeft namelijk een vriend, maar er ligt iemand anders in haar bed. Dit is natuurlijk niemand minder dan haar kat. Puck heeft echt liefde voor haar katten. Ze is blijkbaar zo verliefd op haar huisdieren dat ze zelfs gezellig in haar bedje mogen liggen. Haar vriend zou wel jaloers zijn geweest op haar kat en hij is ook niet de enige die jaloers zal zijn, want wie wil er nou niet naast deze verschijning liggen. Bekijk de kat van Puck Moonen hieronder!

Puck Moonen kat

Puck Moonen betovert mannen met warme vakantiefoto’s

Puck weet precies wat haar volgers leuk vinden om te zien. Haar fans hebben inmiddels dan ook wel hoge verwachtingen gekregen van de wielrenster. Gelukkig voldoet ze hier vaak aan. Ze plaatst namelijk prachtige vakantiefoto’s. Haar volgers hebben geluk dat Puck van warme vakantielanden houdt, want ze post vaak beelden in topjes of prachtige jurkjes. Hier kunnen haar fans wel van smullen. Puck heeft dan als topsportster ook prachtige vormen waar ze haar volgers vaak genoeg mee verrast.

Meer zien van Puck Moonen doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van wielrenster Puck Moonen? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de brunette veel beelden van zichzelf in haar wielrenpakjes. Hierin zijn de vormen van Puck Moonen goed te bewonderen. Daarnaast geeft ze je ook vaak een kijkje in haar leven. Denk hierbij aan prachtige vakantiefoto’s, waarbij Puck vaak alleen een topje aan heeft. Daarnaast post ze natuurlijk ook regelmatig iets over haar katten. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje op haar pagina te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!