Wie wint de McGregor challenge?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Conor McGregor, de koning van de MMA, is op spectaculaire wijze uit zijn pensioen gekomen. De Ierse kooivechter maakte zijn comeback in de UFC. Daar won hij in slechts 40 seconden van Donald Cerrone, oftewel the Cowboy, door hem tegen de vlakte te slaan. 

Met een goede combinatie van “schouder, trap, vuist” wist McGregor zijn tegenstander uit te schakelen. Een gevecht met McGregor duurt dus net zo lang als een gemiddelde ronde van 30 Seconds. Het laat wel één ding duidelijk zien: McGregor is back! Dat betekent dat we binnenkort meer mannelijke, en hopelijk iets langere, gevechten kunnen zien. Hij wil zelf nog drie UFC gevechten doen. Maar welke tegenstanders kunnen we verwachten? Want wie durft nog met deze titaan in de ring te stappen?

Money Fight 2

McGregor gaf al aan dat er een boksduel met Manny Pacquiao aan komt dit jaar. Dus dat wordt al reuze spannend. Maar als klap op de vuurpijl wil McGregor de strijd aan gaan met niemand minder dan Floyd Mayweather. Floyd ziet een rematch ook wel zitten: ‘Mayweather-McGregor 2, 2020’, postte hij op zijn Instagram. De tweede editie van ‘Money Fight’ is dus dichterbij dan gedacht. McGregor is in ieder geval zeker van zijn zaak: “Ik weet zeker dat ik hem versla bij een rematch”.

Zolang zijn kapsel maar goed zit

Zou de uitdaging wellicht komen van een andere topsporter? Christiano Ronaldo heeft namelijk al eerder met de Ier in de ring gestaan. Weliswaar voor een oefenpotje, maar misschien smaakt dat bij de profvoetballer wel naar meer. Ronaldo leerde McGregor kennen op vakantie in de VS, net na zijn EK winst. Daar hebben ze een beetje lopen sparren en inmiddels blijken ze aardig bevriend te zijn. Het is misschien wat minder verwacht, maar McGregor vs Ronaldo levert wel een interessant gevecht op. Winnen voor McGregor is hier trouwens vrij makkelijk: gewoon je hand door Ronaldo’s haar doen en hij geeft zelf op omdat hij naar de stylist moet.

Mijn lieve oma

Na de match met The Cowboy besloot McGregor nog even lief te knuffelen met de oma van zijn tegenstander. Dit lijkt misschien een aandoenlijk moment, maar schijn bedriegt. Oma Cerrone komt heel lief over, maar maakt zich stiekem al klaar om McGregor helemaal in elkaar te schoppen. Want als je aan hun kleinkind komt, zijn de meeste oma’s niet meer te houden.


Power hour

Misschien zit de oplossing niet in een 1-op-1 gevecht. Wat gebeurt er als alle krachtpatsers zich verzamelen en in één groot kooigevecht los gaan tegen McGregor? Verslaat hij ze dan nog steeds in een kwestie van seconden? Of wordt dit het spannendste stuk televisie in de sportgeschiedenis? Maar wie moet dan allemaal deelnemen aan dit Power Hour? De huidige line-up bestaat uit Power-Man, One-punch Man, Mr. Proper, Mr. T, The Old Spice guy en natuurlijk Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Wie weet maken zij samen een kans de onverwoestbare McGregor te stoppen.

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...

Gerelateerde berichten