Welmoed Sijtsma is de ideale kandidaat in ‘Wie is de Mol?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Welmoed Sijtsma kon zaterdagavond opgelucht ademhalen. Na lang stilzwijgen mocht ze eindelijk bekend maken dat ze mee doet aan Wie is de Mol?

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Welmoed Sijtsma

Hoorbare opluchting bij Welmoed

Het was al even verdacht stil rondom presentatrice Welmoed Sijtsma. Maar nu blijkt dus waarom. De presentatrice is bezig met de opnames van het spannende programma Wie is de Mol? en moest dat tot zaterdag tegenover iedereen geheim houden. Maar toen mocht ze in een livestream opeens het grote nieuws bekend maken. En dat zorgde voor een hoorbare opluchting. Welmoed had haar deelname aan het programma met nog niemand gedeeld, ook niet met haar zusjes. Tegen hen zei ze dat ze ergens op vakantie was. Blijkbaar is Welmoed erg goed in zaken geheim houden. Zou ze dan toch de mol zijn?

Waar ken je Welmoed van?

Welmoed begon haar televisie carrière bij Omrop Fryslân waar ze verschillende reportages mocht maken. Toch wilde Welmoed meer en maakte ze de overstap naar het Jeugdjournaal. Daar was ze een zeer geliefd gezicht, maar doorgroeien bleek lastig. Dus besloot Welmoed dat het tijd was om weer over te stappen. Ze ging vervolgens naar omroep WNL, waar ze de ochtendshow Goedemorgen Nederland presenteert. Ook presenteert ze de talkshow Op1.

Welmoed de mannenverslindster

Sinds 2020 is Welmoed onderdeel van het presentatieteam van Op1. Eerst deed ze dat als duo met Sander Schimmelpenninck, maar die hield dat niet lang vol en werd later vervangen door Jort Kelder. Omroep WNL verving de sidekick van deze mannenverslindster Welmoed ook al een keer en toch veranderde de kijkcijfers nauwelijks. Voor de adembenemende blondine maakt het dus niet uit wie ze naast zich heeft zitten, ze zorgt er altijd voor dat elke show waar ze in zit naar een hoger niveau wordt geteeld.

Welmoed is erg geschikt voor WIDM

Het is trouwens erg logisch dat Welmoed gevraagd is voor deelname aan WIDM. De van oorsprong Friese blondine is nogal stoer en sportief. Zo houdt ze enorm van wintersport, kan geweldig schaatsen en gaat ze ook zonder angst achter het stuur van een raceauto zitten. Welmoed was in dat opzicht de ideale kandidaat. Nu is het nog de vraag of ze ook de ideale mol is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!