Welke gleuf-stickers zouden wij ook wel kunnen gebruiken?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Welke gleuf-stickers zouden wij ook wel kunnen gebruiken?

Eergisteren kwamen we met het nieuws over Merel Westriks’ #NietInMijnGleuf sticker. En dat nieuws zette ons aan het denken. Voor welke irritante mensen, die langs je deurgleuf lopen, zouden we ook wel zo’n sticker kunnen gebruiken? 

#AfnokkenMetDieGrijzeRokken

Je kent ze vast wel. Die Jehovah’s getuigen die altijd in tweetallen aan je deur verschijnen. Op zich zou zo’n bezoekje zo’n ramp nog niet zijn, als deze dames er enigszins florissant uit zouden zien. Maar nee, het zijn altijd die stoffige dames, gekleed in een grijze oma-rok tot op de knie, die aan onze deur verschijnen. Daar komt nog bij dat deze lui áltijd op zo’n moment langskomen waarop het gewoon totaal niet uitkomt. Steek je net de eerste hap van je bordje nasi in je mik, gaat de deurbel. Het is een heuse gave.. Daarom leek het ons geen overbodig idee om een #AfnokkenMetDieGrijzeRokken sticker in het leven te roepen. Zo kun jij gewoon heerlijk ongestoord jouw bordje avondeten wegwerken.

#AfnokkenMetDieGrijzeRokken

#MensenVanDeEnergieMoetenWeNie

Deze groep mensen wordt wellicht zelfs meer gehaat dan het fenomeen ‘de maandagochtend’. We hebben het natuurlijk over de studenten die onze straten terroriseren op het moment dat het bijna tijd is om na te denken over een eventuele energie-leverancier-wissel. Alhoewel wij ook wel snappen dat Pieter, Roos en Willem dit baantje hebben aangenomen vanwege het gebrek aan aantrekkelijkere alternatieven, kunnen we toch lastig sympathie voor deze lui opbrengen. Het is bijna alsof ze een masterclass ‘aanbellen op het meest onhandige moment’ hebben gevolgd van de Jehovah’s. De sticker #MensenVanDeEnergieMoetenWeNie komt dit najaar dan ook als geroepen!

#MensenVanDeEnergieMoetenWeNie

#BuurNietThuisProbeerMaarEenAnderHuis

En ten slotte hebben we nog het fenomeen ‘de veelvuldig bestellende buurman, die de gave bezit om nooit thuis te zijn op het moment dat zijn pakketjes worden geleverd’. Ja, de kans is groot dat dit fenomeen je bekend in de oren klinkt. Sterker nog: de kans bestaat dat jouw buurman/buurvrouw het wandelende bewijs is dat dit fenomeen daadwerkelijk bestaat. Kijk, af en toe een pakketje van je buren aannemen, dat moet best kunnen. Maar elke keer weer die vrachtladingen aan bestellingen aannemen? Daar zijn we helemaal klaar mee! Het is uit met de pret, weg met dat pakket! Gelukkig worden ook jullie niet vergeten en is daar de #BuurNietThuisProbeerMaarEenAnderHuis deurgleuf-sticker!

#BuurNietThuisProbeerMaarEenAnderHuis

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten