Welke gleuf-stickers zouden wij ook wel kunnen gebruiken?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Welke gleuf-stickers zouden wij ook wel kunnen gebruiken?

Eergisteren kwamen we met het nieuws over Merel Westriks’ #NietInMijnGleuf sticker. En dat nieuws zette ons aan het denken. Voor welke irritante mensen, die langs je deurgleuf lopen, zouden we ook wel zo’n sticker kunnen gebruiken? 

#AfnokkenMetDieGrijzeRokken

Je kent ze vast wel. Die Jehovah’s getuigen die altijd in tweetallen aan je deur verschijnen. Op zich zou zo’n bezoekje zo’n ramp nog niet zijn, als deze dames er enigszins florissant uit zouden zien. Maar nee, het zijn altijd die stoffige dames, gekleed in een grijze oma-rok tot op de knie, die aan onze deur verschijnen. Daar komt nog bij dat deze lui áltijd op zo’n moment langskomen waarop het gewoon totaal niet uitkomt. Steek je net de eerste hap van je bordje nasi in je mik, gaat de deurbel. Het is een heuse gave.. Daarom leek het ons geen overbodig idee om een #AfnokkenMetDieGrijzeRokken sticker in het leven te roepen. Zo kun jij gewoon heerlijk ongestoord jouw bordje avondeten wegwerken.

#AfnokkenMetDieGrijzeRokken

#MensenVanDeEnergieMoetenWeNie

Deze groep mensen wordt wellicht zelfs meer gehaat dan het fenomeen ‘de maandagochtend’. We hebben het natuurlijk over de studenten die onze straten terroriseren op het moment dat het bijna tijd is om na te denken over een eventuele energie-leverancier-wissel. Alhoewel wij ook wel snappen dat Pieter, Roos en Willem dit baantje hebben aangenomen vanwege het gebrek aan aantrekkelijkere alternatieven, kunnen we toch lastig sympathie voor deze lui opbrengen. Het is bijna alsof ze een masterclass ‘aanbellen op het meest onhandige moment’ hebben gevolgd van de Jehovah’s. De sticker #MensenVanDeEnergieMoetenWeNie komt dit najaar dan ook als geroepen!

#MensenVanDeEnergieMoetenWeNie

#BuurNietThuisProbeerMaarEenAnderHuis

En ten slotte hebben we nog het fenomeen ‘de veelvuldig bestellende buurman, die de gave bezit om nooit thuis te zijn op het moment dat zijn pakketjes worden geleverd’. Ja, de kans is groot dat dit fenomeen je bekend in de oren klinkt. Sterker nog: de kans bestaat dat jouw buurman/buurvrouw het wandelende bewijs is dat dit fenomeen daadwerkelijk bestaat. Kijk, af en toe een pakketje van je buren aannemen, dat moet best kunnen. Maar elke keer weer die vrachtladingen aan bestellingen aannemen? Daar zijn we helemaal klaar mee! Het is uit met de pret, weg met dat pakket! Gelukkig worden ook jullie niet vergeten en is daar de #BuurNietThuisProbeerMaarEenAnderHuis deurgleuf-sticker!

#BuurNietThuisProbeerMaarEenAnderHuis

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Gerelateerde berichten