Weervrouw Amara Onwuka is net zo fris als het weer buiten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Weervrouw Amara Onwuka is inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste weervrouwen van Nederland. Het weerbericht wordt dan ook wel een stukje zonniger als het wordt verteld door Amara Onwuka.

Weervrouw Amara Onwuka doet het onmogelijke

Waar weervrouw Amara Onwuka normaal gesproken slechts over verfrissing praat, zorgt de mediameteoroloog deze keer zélf voor verfrissing. Amara heeft namelijk het onmogelijke mogelijk gemaakt toen ze gisteren aan tafel zat bij Jinek. Het is de weervrouw namelijk gelukt om ervoor te zorgen dat het in de talkshow Jinek eens één avond niet over Corona ging. Amara Onwuka schoof namelijk aan bij Eva Jinek met het enige onderwerp waar wij in Nederland nog liever over praten dan Corona, namelijk het weer.

Amara onwuka jinek

Weervrouw Amara waarschuwt ons

De weervrouw van SBS 6 kondigde namelijk aan dat Nederland geteisterd zal gaan worden door sneeuw. Wat zeggen we, een heus sneeuwfront welteverstaan. Volgens de weervrouw uit Wageningen zullen de temperaturen niet hoger komen dan -10 graden Celsius en kan er plaatselijk zelfs 20 cm sneeuw vallen. Vooral de zaterdag en de zondag lijken ‘echt heel gevaarlijk’ te worden volgens Amara.

We gaan nog veel meer zien van Amara Onwuka

Dat niet iedereen blij is met de gladheid en de koude temperaturen die dit sneeuwfront met zich mee zal brengen moge duidelijk wezen. Gelukkig brengt dit sneeuwfront ook iets anders met zich mee waar we het wél allemaal over eens kunnen zijn. Aangezien het weer in Nederland en alle bijbehorende regenboog-codes van het KNMI zo belangrijk zijn in Nederland, kunnen we er donder op zeggen dat we weervrouw Amara nog heel wat vaker voorbij zullen zien komen. Dat is bepaald geen straf. Daar zijn we het allemaal wel over eens toch? (lees verder na de afbeelding)

Wat je nog niet wist over Amara Onwuka

En dat zette ons aan het denken. We zien weervrouw Amara Onwuka bijna dagelijks aan ons voorbijkomen op televisie, maar toch weten we eigenlijk vrij weinig over deze goedlachse schone. Laten we daar verandering in brengen! Hier vind je alle info die je nog niet had over de favoriete weervrouw van velen: Amara Onwuka.

Leeftijd

Je zou het niet zeggen maar Amara Onwuka is geboren op 30 juli 1975 in Wageningen. Dat betekent dus dat ze op dit moment 46 jaar oud is.

Afkomst

Amara Onwuka is half Nederlandse en half Nigeriaanse roots. Amara’s vader komt namelijk uit Nigeria.

Hobby’s

Net als elk ander heeft Amara Onwuka natuurlijk ook gewoon een hobby. Een hele artistieke hobby zelfs! Amara doet in haar vrije tijd dan ook niets liever dan schilderen.

Amara Onwuka was bijna een ander beroep gaan doen

Amara Onwuka heeft in tegenstelling tot sommige andere weervrouwen niet altijd al geweten dat ze graag een weervrouw wilde worden. Sterker nog, na haar middelbare school besloot ze naar de kunstacademie in Utrecht te gaan. Wel heeft Amara altijd al een fascinatie voor de natuur gehad. Zo zegt ze ”Ik kan serieus in de auto mijn nek zowat verdraaien om een wolkenpartij bewonderen. Een ander zou zeggen, het zijn maar wolken hoor.”

Het was pas op latere leeftijd dat een vriendin van Amara haar een vacature van mediameteoroloog liet zien. En gelukkig maar, want het weerbericht wordt toch wel een stukje zonniger als het wordt verteld door weervrouw Amara Onwuka.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!