Weer een Kluivert voor de rechter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rossana Kluivert sleept Opgelicht?! voor de rechter vanwege de uitzending over de misstanden bij haar dierenasiel op Curaçao. Als Rossana tips nodig heeft voor in de zittingszaal, kan ze bij haar man terecht. Hij heeft er wel ervaring mee.

In de uitzending beschuldigden de programmamakers Rossana Kluivert van grote misstanden bij het asiel. De journalisten spraken vrijwilligers en dierenartsen op het eiland en geen van hen kon ze vertellen waar het asiel zat. Ook kwamen ze erachter dat Kluivert minder honden verzorgt dan ze beweert en het ingezamelde geld van donateurs niet besteed werd aan het asiel, maar aan marketingkosten en de huur van een winkelpand.

Karaktermoord

Rossana is het daar dus niet mee eens en spant een kort geding aan. Met als doel de aflevering offline te krijgen. Volgens haar klopt er niets van het verhaal en heeft AVROTROS haar afgeschilderd als een oplichtster en een bedriegster. Ook claimt ze dat ze geen wederhoor heeft kunnen geven. Waarop Opgelicht?! dan weer aangeeft wél die mogelijkheid te hebben gegeven, maar daar heeft ze geen gebruik van willen maken. De vraag is dus of je Rossana Kluivert op d’r bruine ogen gelooft, of de journalisten van Opgelicht?! De Bekende Vrienden van Kluivert hebben hun besluit al genomen. Rossana is een engel, neergedaald uit den hemelen en zou geen vlieg kwaad doen. Natuurlijk heeft ze niets misdaan! Hoe durf je de suggestie te wekken? Aldus de BV’ers.

Nettoverlies

Het is misschien even geleden, maar Patrick Kluivert weet wel hoe een zittingszaal eruit ziet. Op zijn negentiende veroorzaakte hij een dodelijk ongeluk en moest zich nader verklaren in de rechtbank. Resultaat: taakstraf van 240 uur. Daar leerde hij weinig van, want toen hij in Spanje speelde werd hij aangehouden met drank op achter het stuur. En dan nogmaals in Nederland dronken op een scooter. Waarom? Nou, hij wilde een ijsje halen.

Als je het leven bekijkt in een optelsom van goede en slechte daden, zoals comedyserie The Good Place, vragen we ons af op welke plek de Kluivertjes komen te staan. Kluivert kan terugkijken op een roemrijke voetbalcarrière, maar daar tegenover staan wel wat discutabele keuzes. Zoals zijn dieet tijdens zijn Lille-tijd bijvoorbeeld.

Grote Kluivert

Inmiddels is Kluivert hoofd jeugdopleiding bij FC Barcelona, waar hij een nieuwe generatie kan verpesten. Zijn bloedeigen zoon Shane bijvoorbeeld. Hij speelt, niet verrassend, als jeugdspeler bij FC Barcelona.

Of Rossana nu haar gelijk krijgt of niet: de Kluivertjes hebben het wel voor elkaar om na jaren van afwezigheid, weer in de rechtszaal te verschijnen. Sterker nog: een nieuwe generatie wordt al klaargestoomd voor het grote werk. Niet alleen zetten ze in op een voetbalcarrière voor de jongste Kluivert-telg. Mocht dat niet lukken, dan heeft Shane altijd nog dat andere talent; ook op Youtube gooit hij hoge ogen met zijn kookshow. Weet je niet hoe je aardappelpuree maakt? Geen paniek. Shane legt het je wel uit.

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...