Weekendtips want alles ligt plat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De wedstrijd van je favoriete voetbalclub is afgelast, het concert van je idool is afgeblazen en je vlucht naar Amerika heb je ook moeten cancelen. Op een bepaalde manier zitten we allemaal in quarantaine, en met het weekend voor de boeg doet dat de vraag rijzen wat je in hemelsnaam dit weekend moet doen.

misschien had je de hoop om aankomend weekend op de tribune te zitten of zelf op het veld te staan in een of ander amateuristisch veteranenelftal samen je vrienden voor het leven. In plaats daarvan ben je genoodzaakt dit weekend door te brengen in een absurde situatie. Met zijn alle lijken we in een apocalyptische film te zitten. Niet voor niets gaat de film Contagion (2011) momenteel viraal. O, ja. Dat is meteen de eerste weekendtip!

1. Kijk deze film

Met Gwyneth Paltrow en Kate Winslet in de hoofdrol heb je sowieso al twee goede redenen om deze film te kijken, maar dat is niet waar het om gaat. De reden dat deze film momenteel viraal gaat is omdat het verhaal bizar veel gelijkenissen heeft met de coronacrisis die zich op dit moment afspeelt. Ben je dus op zoek naar iets waardoor je jezelf beter mentaal kunt voorbereiden op deze pandemie? Dan weet je wat je te doen staat dit weekend.

(Lees verder onder de video)

2. Ga zelf racen

Max Verstappen stond vanochtend op het punt om in zijn nieuwe bolide van Red Bull te stappen en deel te nemen aan de vrije training van de Grand Prix van Australië. Helaas kon hij zijn racepak snel weer ophangen aan de klerenhanger, want op het laatste moment werd besloten dat de race niet door zou gaan.

Mocht je je dus helemaal ingesteld hebben op een spannende race, dan is zondag alsnog een mooie dag om zelf te gaan racen. De lentezon zal namelijk voor het eerst op een fatsoenlijke manier zijn intrede gaan doen en dus is het een mooi moment om die motor uit de schuur te trekken, die cabrio uit de stalling te halen of gewoon te racen naar het eerste terras dat je tegenkomt. Let op: druk zal het niet zijn en als je iemand je toch wil begroeten, geef ‘m dan een elleboogje!

3. Drijf de spot

Het is belangrijk om ten tijde van een wereldwijde crisis de boel ook op een luchtige manier te bekijken. Een beetje zelfspot is daarbij van levensbelang. Godzijdank bestaat er komedie. Mochten de schappen van je plaatselijke supermarkt daarom nog niet leeg zijn, zorg dan in ieder geval dat je wat sixpacks Corona inslaat. Op deze manier kun je toch jezelf laten infecteren, zonder dat je je er slecht door gaat voelen (behalve de volgende ochtend dan…)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten.