Wauw: Jutta Leerdam laat lijf zien in nieuw schaatspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is sinds kort lid van haar nieuwe team. En bij een nieuw team, hoort natuurlijk ook een nieuw pakje.

Onlangs is topschaatsster Jutta Leerdam welkom geheten door haar nieuwe ploeg. De schaatsster zit vanaf nu bij team Jumbo-Visma. Daarmee verlaat de 23 jarige blondine haar oude ploeg Worldstream-Corendon, die ze had opgericht met haar vriend en topschaatser Koen Verweij. Maar nu is het tijd voor een nieuwe ploeg, en bij een nieuwe ploeg, hoort een nieuw pakje.

Jutta Leerdam past voor het eerst haar nieuwe pakje

Bij een nieuwe ploeg, hoort een nieuw schaatspakje. Jutta deelt via Instagram beelden van dat ze voor het eerst haar strakke pakje aantrekt. En ze ziet er schitterend uit in het nieuwe zwart-gele pakje. Zelf zegt ze; “New team, New suit“. En dat klopt, Jutta straalt helemaal in het nieuwe pakje. De blondine moet natuurlijk wel zo’n strak pak aan, zodat ze zo min mogelijk wind vangt tijdens het schaatsen. De pakken zijn zo gemaakt dat ze super strak moeten zitten, want hoe meer wind je vangt tijdens het rijden, hoe meer je afremt. En als wereldkampioen, is het natuurlijk niet de bedoeling dat je afremt. Jutta ziet er wederom weer prachtig uit in haar nieuwe pakje, en dat weet ze zelf ook. Vol trots presenteert ze het knalgele en zwarte pakje via Instagram. En de reacties die ze erop krijgt, zijn buitengewoon positief. Iedereen gunt haar nog een titel, gezamenlijk met haar nieuwe team. Ook vriend en topschaatser Koen Verweij laat zijn mening achter over het nieuwe pak. Hij reageert met hartjes onder de foto van Jutta, zoals hij onder bijna elke foto van de blondine doet. Love is in the air!

Lees ook: Video: Jutta Leerdam valt op tijdens ritje met grote jongens

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam poseert met de koning

Onlangs deelde Jutta Leerdam een wel heel opvallende foto via Instagram. De blondine poseert hier namelijk met niet zomaar iemand, maar met niemand minder dan onze eigen koning! Willem-Alexander was duidelijk enthousiast om op de foto te gaan met Jutta. Maar waarschijnlijk was Jutta nòg enthousiaster om op de foto te gaan met de koning. Ze plaatste deze foto tijdens koningsdag; “Proost op onze koning“. Met twee grote glimlachen en een zilveren medaille poseren de twee voor de selfie die de blondine neemt. Ze is duidelijk enthousiast. En Willem-Alexander ook.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Maakt Jutta Leerdam officiel overstap naar andere sport?

Onlangs deelde Jutta Leerdam een video van haarzelf die aan het windsurfen was. En om eerlijk te zijn, deed ze het fantastisch. Zien we de blonde schaatsster binnenkort officieel een overstap maken naar windsurfen, in plaats van schaatsen? Waarschijnlijk blijft het hart van Jutta gewoon bij schaatsen liggen, maar één ding was zeker, de blondine had de tijd van haar leven tijdens het windsurfen. “Loved trying some windsurfing, hopefully to be continued”. Op de video is te zien hoe Jutta weg surft van de camera, en ze kan het heel goed, want ze blijft staan. Maar met zulke beenspieren, moet dat ook wel lukken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...

Video: Sophie Bouquet stuitert op en neer met GTST-vriendinnen

Sophie Bouquet is helemaal los aan het gaan met haar GTST moeder en zus. De dames laten al hun moves zien op de dansvloer.

Video: Heleen van Royen onthult smakelijke bedgeheimen

Romanschrijfster Heleen van Royen, schoonmoeder van Suzanne Schulting, komt naar buiten met verhalen over spannende slaapkameravonturen.