Wauw: Jutta Leerdam laat lijf zien in nieuw schaatspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is sinds kort lid van haar nieuwe team. En bij een nieuw team, hoort natuurlijk ook een nieuw pakje.

Onlangs is topschaatsster Jutta Leerdam welkom geheten door haar nieuwe ploeg. De schaatsster zit vanaf nu bij team Jumbo-Visma. Daarmee verlaat de 23 jarige blondine haar oude ploeg Worldstream-Corendon, die ze had opgericht met haar vriend en topschaatser Koen Verweij. Maar nu is het tijd voor een nieuwe ploeg, en bij een nieuwe ploeg, hoort een nieuw pakje.

Jutta Leerdam past voor het eerst haar nieuwe pakje

Bij een nieuwe ploeg, hoort een nieuw schaatspakje. Jutta deelt via Instagram beelden van dat ze voor het eerst haar strakke pakje aantrekt. En ze ziet er schitterend uit in het nieuwe zwart-gele pakje. Zelf zegt ze; “New team, New suit“. En dat klopt, Jutta straalt helemaal in het nieuwe pakje. De blondine moet natuurlijk wel zo’n strak pak aan, zodat ze zo min mogelijk wind vangt tijdens het schaatsen. De pakken zijn zo gemaakt dat ze super strak moeten zitten, want hoe meer wind je vangt tijdens het rijden, hoe meer je afremt. En als wereldkampioen, is het natuurlijk niet de bedoeling dat je afremt. Jutta ziet er wederom weer prachtig uit in haar nieuwe pakje, en dat weet ze zelf ook. Vol trots presenteert ze het knalgele en zwarte pakje via Instagram. En de reacties die ze erop krijgt, zijn buitengewoon positief. Iedereen gunt haar nog een titel, gezamenlijk met haar nieuwe team. Ook vriend en topschaatser Koen Verweij laat zijn mening achter over het nieuwe pak. Hij reageert met hartjes onder de foto van Jutta, zoals hij onder bijna elke foto van de blondine doet. Love is in the air!

Lees ook: Video: Jutta Leerdam valt op tijdens ritje met grote jongens

Jutta Leerdam poseert met de koning

Onlangs deelde Jutta Leerdam een wel heel opvallende foto via Instagram. De blondine poseert hier namelijk met niet zomaar iemand, maar met niemand minder dan onze eigen koning! Willem-Alexander was duidelijk enthousiast om op de foto te gaan met Jutta. Maar waarschijnlijk was Jutta nòg enthousiaster om op de foto te gaan met de koning. Ze plaatste deze foto tijdens koningsdag; “Proost op onze koning“. Met twee grote glimlachen en een zilveren medaille poseren de twee voor de selfie die de blondine neemt. Ze is duidelijk enthousiast. En Willem-Alexander ook.

Maakt Jutta Leerdam officiel overstap naar andere sport?

Onlangs deelde Jutta Leerdam een video van haarzelf die aan het windsurfen was. En om eerlijk te zijn, deed ze het fantastisch. Zien we de blonde schaatsster binnenkort officieel een overstap maken naar windsurfen, in plaats van schaatsen? Waarschijnlijk blijft het hart van Jutta gewoon bij schaatsen liggen, maar één ding was zeker, de blondine had de tijd van haar leven tijdens het windsurfen. “Loved trying some windsurfing, hopefully to be continued”. Op de video is te zien hoe Jutta weg surft van de camera, en ze kan het heel goed, want ze blijft staan. Maar met zulke beenspieren, moet dat ook wel lukken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...