Video: Jutta Leerdam valt op tijdens ritje met grote jongens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta zit inmiddels bij het team van Jumbo Visma Ice. Dat is de schaatstak van Jumbo Visma. Ze zal flink moeten bijbenen om mee te doen met de grote jongens. 

Jumbo Visma zit vol met grote namen en dat betekent dat Jutta Leerdam haar uiterste best zal moeten doen om mee te draaien met de grote jongens. Dat is voor de beeldschone schaatsster echter geen enkel probleem en ze staat te popelen om zich bij de ploeg te voegen. Er zijn ook een hoop mooie eerste momenten die Jutta nu doormaakt. Zo heeft ze een heel nieuw pakje, waren haar eerste trainingen vrij pittig en werd ze voor het eerst officieel geïntroduceerd als onderdeel van het team.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam ontevreden na ingrijpende behandeling
Niemand pakt Jutta dit moment meer af

“THE WORD IS OUT” maakt Jutta Leerdam bekend op haar eigen Instagram. Ze gaat de komende twee jaar deel uitmaken van Jumbo Visma Ice. En dat betekent dat ze stopt met haar huidige team. En hoewel de toekomst veel mooie dingen brengt, kijkt Jutta met een goed gevoel terug op haar vorige team. Al die prestaties, die pakt niemand meer van Jutta af. Dus kan de prachtige schaatsster met een opgeheven hoofd door. Met heel veel vertrouwen gaat ze de toekomst in. Het wordt wel een zware tijd, aangezien ze mag trainen met de internationale top. Maar Jutta kan dat prima aan. 

Jutta is enige vrouw op video vol testosteron

In de zomermaanden moet Jutta keihard aanpoten om met de grote jongens op te kunnen trekken. Ze lijkt er in ieder geval prima tussen te passen, als enige vrouw. Ze doet haar uiterste best om met de rest van de groep op te trekken. Ze heeft blijkbaar ook flinke ambities te pakken, aangezien ze aast op de positie van Sven Kramer. Dat zijn grote schaatsen om te vullen. Toch is Jutta nog niet helemaal opgenomen in de groep, want ze moet nog wel met afwijkend tenue rijden. Zij moet nog rijden met een zwart shirt. Op die manier valt ze wél heel erg op tussen al die gele hemden. Maar niet voor lang, want daar is al wat op bedacht.

Jutta krijgt eigen Jumbo shirt van ploeg

Nu Jutta met de absolute top meedoet, kan ze natuurlijk niet zomaar in een tenue rijden. Daarom krijgt ze van haar nieuwe ploeg net zo’n opvallend geel pakje als de rest van het team. En die moet natuurlijk even getoond worden aan haar volgers. Die zijn razend enthousiast als ze Jutta zien in haar nieuwe pakje. En gelijk hebben ze. Jutta ziet er zoals gebruikelijk weer buitengewoon goed uit. Het worden dus mooie maanden, als Jutta de komende tijd in dit pakje moet komen opdraven. Hopelijk deelt ze al die momenten met haar volgers, zodat die elke keer weer wat nieuws hebben om van te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters buigt ver voorover en laat je diep naar binnen kijken (video!)

Zangeres Emma Heesters laat iedereen meekijken wanneer ze ver voorover buigt!

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!