Wat: Victoria Koblenko heeft kaas tussen de benen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko zit met een raar gevoel tussen de benen. Gelukkig hoeft ze zelf niet ver te lopen om toch ergens te komen. Sterker nog, haar rare benen worden niet eens gebruikt door de blondine.

Veel tijd voor plezier heeft Victoria Koblenko helaas niet. Al helemaal niet als er een oorlog woedt in thuisland Oekraïne. Victoria is echter ook gewoon Nederlands en daarom gaat ze wel eens de Nederlandse tradities tegemoet. En dat is niet geheel zonder risico. Ze lijkt namelijk vast te zitten met een miskoop. Een extreem groot stuk kaas. Of eigenlijk een hele kaas uit Gouda. Of ze daar niet moe van wordt?

Lees ook: Video: Victoria Koblenko krijgt elleboogje tijdens verhit gezinsuitje bij Ajax-Feyenoord

Victoria krijgt een extra ronding

Victoria Koblenko neemt tussen de vele praatprogramma’s door graag even de tijd om te genieten van het warme weer in Nederland. Wat is er dan leuker dan de kaasmarkt te bezoeken. De actrice heeft het momenteel superdruk met de oorlog in Oekraïne en haar ‘deskundigheid’ wordt vaak gevraagd. Dan is een stedentrip naar onbekende oorden met onbekende tradities zeer welkom. Victoria lijkt even helemaal van de wereld, wel erg letterlijk dit keer. Samen met het stuk kaas lijkt ze te zweven en half schuddend lijkt ze het ronde object niet te willen loslaten. Of ze deze ronding al heeft gekocht of dat ze gewoon erg van het typische Nederlandse gerecht geniet dat weten we niet. Wat we wel weten is dat een leven op de markt, en dan specifiek de kaasmarkt, voor haar wel lijkt weggelegd. Ze lijkt uitstekend geïntegreerd te zijn in de Nederlandse cultuur en fan te zijn van Nederlandse gewoonten. De ideale vrouw dus voor op de kaasmarkt. Zit er een nieuwe carrière kans in voor Victoria? Mocht ze een keer te ver gaan op televisie en ‘gecanceld’ worden, dan heeft ze altijd wat achter de hand als back-up plan.

Victoria hoeft voorlopig niet op dieet

De actrice en Oekraïne supporter/deskundige Victoria Koblenko is zeker niet zwaarder geworden door de drukte en stress van de oorlog, haar tv-optredens en de kritiek die daar bij komt. De actrice, die geboren is in het Oost-Europese land heeft vast wel eens een stukje kaas gegeten. Maar zo’n grote schijf, dat is waarschijnlijk nieuw voor haar. De mannen die haar dragen, de zogenaamde ‘kaasdragers’ zijn voor een dag trouwens omgedoopt tot ‘Victoria-dragers’. Een opdracht waar ze maar al te graag hun schouders onder zetten.

Men ‘verdraagt’ de blondine in Noorden van het land

De dragers lijken er totaal geen moeite mee te hebben om Victoria rond de markt te sjouwen met het supergrote stuk kaas. Victoria is dus klaarblijkelijk goed op gewicht. De kaasmarkt in Gouda heeft ook nog een weegschaal voor de kaas trouwens. Beelden daarvan, met Victoria op de weegschaal, zien we echter niet. Op het eerste gezicht lijkt ze  volledig gezond en wel. Gelukkig maar, want aan de avonden Oekraïne-nieuws lijkt voorlopig helaas nog geen eind te komen. Dus we zien haar ook voorlopig nog vaak zat terug op televisie, waar ze nog steeds enorm gewild blijkt, ondanks dat ze veel uitdagende uitspraken doet. Een keertje tussen de kaas is echter wel een welkome afwisseling. Daar doet ze het gelukkig een stuk rustiger aan en lacht ze enkel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!