Wat: Suzan & Freek hebben open relatie na avontuurtje in bezemkast met Maan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geen wonder dat Freek van Suzan altijd zo’n enorme grijns op z’n gezicht heeft! Vlak nadat het beroemde zich verloofd heeft, blijken ze ineens een open relatie te hebben!

Roddelkanaal Juicechannel komt met het nieuws dat meerdere bronnen gemeld hebben dat Suzan en Freek een open relatie hebben. Zou het te maken hebben met het bezemkast-avontuur dat Freek onlangs met Maan de Steenwinkel beleefde tijdens Vrienden van Amstel Live? Of verklaart dit nieuwtje juist dát Freek zomaar met Maan die bezemkast indook? In ieder geval lijkt Freek de open relatie zoveel mogelijk te benutten. Dezelfde bronnen laten weten dat het inderdaad vooral Freek is die het vaakst gebruikmaakt van deze spannende afspraak. Dat het ondanks alle roddels nog uitstekend gaat tussen Suzan & Freek mag duidelijk zijn; ze hebben namelijk onlangs bekendgemaakt dat ze gaan trouwen!

Suzan en Freek Maan Vreemdgaan Open Relatie

Suzan en Freek gaan trouwen

Misschien wel het bekendste muzikale koppel van het moment gaat trouwen. Na een relatie van veertien jaar is het tijd voor de volgende stap voor Suzan & Freek. Op Instagram deelt Freek dat het antwoord op de vraag van zijn leven een volmondige ‘JA!’ was. Tijdens een trip naar Berlijn voor een concert van Coldplay waagde hij het erop. Een goed doordacht moment van Freek, want ook het eerste concert dat de tortelduifjes samen bezochten was van de Britse band. Wanneer de twee daadwerkelijk het huwelijksbootje instappen is nog niet bekend.

Zou het nieuws van de open relatie hier nog invloed op hebben? Of nemen ze deze afspraken mee hun huwelijk in?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Freek van Suzan met Maan in de bezemkast tijdens VVAL

Kort geleden kwam naar buiten dat Freek een hele leuke avond gehad zou hebben met Maan de Steenwinkel. Na een show van De Vrienden van Amstel LIVE heeft Freek Suzan naar het hotel gebracht. Vervolgens is hij zelf terug gegaan om nog even na te genieten op de crew afterparty. En genoten dat heeft hij! Volgens de geruchten heeft hij intieme momenten gedeeld met Maan in een bezemkast in Ahoy. Of dit voor of na het afspreken van een open relatie was, is onduidelijk.

Maan Suzan en Freek Vreemdgaan Vrienden van Amstel Live

Maan playbackt optreden

Zoals vaker stond Maan ook dit weekend op het podium. Nadat ze eerder wel eens een valse noot zong tijdens een optreden, neemt ze nu absoluut geen risico’s meer. Haar goede vriendin Mikky Kiemeney maakte een video voor haar Instagram verhaal. Op de video is te zien dat Maan op Mikky afstapt en zachtjes ‘alsjeblieft’ in de microfoon zegt. Ondertussen hoor je op de achtergrond het nummer gewoon verder spelen. Ze zingt dus op playback.

Maan bekritiseerd na Pinkpop-optreden

Het playbacken van Maan is niet het eerste wat haar optredens in opspraak brengt. Op Pinkpop 2022 mocht ze ook een show verzorgen. Nadat Joost Klein het publiek met veel energie had vermaakt, was het aan Maan om hierop verder te bouwen. Volgens bezoekers lukte dit allerminst. Sommigen waren ‘liever op de camping gebleven’, schrijven ze op twitter. Ook werd haar optreden bedroevend, onpersoonlijk en commercieel genoemd. Meer dan een enkeling vergeleek het zelfs met een uitvaart.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.